INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIURI

Fost jucător al lui Aston Villa anchetat! Cartonaș galben suspect + câștiguri de peste un milion la pariuri

Ivorianul Jores Okore, în stânga. Foto: Guliver/Getty Images
Ivorianul Jores Okore, în stânga. Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 13:45

Fundașul central ivorian Jores Okore (Aalborg) e investigat de poliție, care îl bănuiește că a făcut un fault dur în prelungiri pentru a da lovitura la pariuri.

Ivorianul Jores Okore, 27 de ani, trei sezoane la Aston Villa (2013-2016), e în centrul unei anchete în aceste zile. Poliția daneză îl investighează pe fundașul central al lui Aalborg. De ce? E bănuit că a pus la cale un scenariu pentru pariuri.

Pe 18 octombrie, în prelungirile meciului de campionat cu Odense (1-0), stoperul gazdelor a surprins cu faultul său. Un atac agresiv, o lovitură cu piciorul în pieptul adversarului, care a atras atenția. 

Acel cartonaș galben, în minutul 90+3, a declanșat investigația poliției. Care a aflat că mai multe persoane au câștigat peste un milion de euro în total mizând tocmai pe avertismentul primit de Okore! Și nu în Asia, ci chiar la Copenhaga, unde fotbalistul a evoluat în trecut. 

Fost jucător al lui Aston Villa anchetat! Cartonaș galben suspect + câștiguri de peste un milion la pariuri

"Sunt șocat, confuz, foarte stresat. De câteva zile trăiesc într-o presiune continuă. E inuman ce mi se întâmplă și mă doare profund, pentru că sunt nevinovat", a protestat acesta într-un interviu pentru cotidianul BT. "E ceva ce n-aș face niciodată, nu credeam că mi se va întâmpla așa ceva"

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Amenințare înfiorătoare primită de o fotbalistă de la un parior: „Mi-a scris în detaliu cum mă va ucide”

Cosmin Olăroiu e atacat dur de fostul său elev: „Un laș!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează