INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Hannes Wolf, fostul antrenor al lui Alexandru Maxim la Stuttgart, îi decide soarta lui Ianis Hagi la Genk!

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 12:08

IANIS HAGI LA GENK. Neamțul Hannes Wolf (38 de ani) este alesul campioanei Belgiei pentru a-l înlocui pe Felice Mazzù (53 de ani), demis de Genk după ce echipa flamandă a ajuns pe poziția a 9-a în campionat.

Dispărut din prima echipă a lui Genk, deși era în formă în acea perioadă, imediat după 0-0 cu Napoli în Champions League, Ianis Hagi are o nouă șansă la Genk. Cu un antrenor tânăr.

În vârstă de numai 38 de ani, Hannes Wolf e alesul directorilor campioanei Belgiei pentru a-l schimba pe Felice Mazzù, cel care a fost concediat după doar cinci luni, echipa albastră căzând loc după loc până pe 9!

Tehnicianul german, numit până acum doar la formații în situații dificile, în timpul sezonului (Stuttgart și Hamburg), a lucrat cu Alex Maxim la VfB și este liber de contract, după despărțirea de HSV, în vară.

La Genk, va avea un obiectiv principal: readucerea flamanzilor în Top 6, zona de play-off. Are de recuperat patru puncte față de Antwerp, echipa lui Loți Bölöni, aflată momentan pe locul 6.

38 de victoriiare Hannes Wolf ca antrenor în 80 de meciuri la Stuttgart și Hamburg (24+14); a pierdut de 28 de ori

VEZI ȘI:

Turcii îl pun la zid pe „Il Luce”: „Şenol Güneş a desființat toate teoriile lui Mircea Lucescu! Una câte una” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
energydrik
energydrik  •  18 Noiembrie 2019, 22:36
Postat de sasesase pe 18 Noiembrie 2019, 16:54

Cred că neamțul o să îl bage câteva jocuri să îl vadă cm se mișcă. Daca Ianos nu o să facă față cerințelor noului antrenor, așteptați va la un discurs pe cinste a lui Ghe Hagi! Nasul roșu o sa fie ca un lampadar de Crăciun.

Nu il baga decat daca merita si il baga rezerva la inceput. Nu e investitie mare Ianis la Genk, ii dau aia drumul gratis cu prima ocazie daca nu joaca fotbal. Probabil, deja sunt satui de urletele lui Hagi SR prin toata presa.

energydrik
energydrik  •  18 Noiembrie 2019, 22:34

Cu antrenor neamt, nu ii dau nici-o sansa lui Ianis sa ajunga titular. Ala e obisnuit sa joace pragmatic, la rezultat, nu il intereseaza constructia si floricelele. Maxim nu a jucat deloc cu antrenorul asta, tot un "decar"... cred ca in fotbalul neamtesc nu mai exista asa ceva.

pote
pote  •  18 Noiembrie 2019, 18:12

Nu il inghite nici colegii. Are aere de mare jucator neinteles.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează