INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

A apărat un penalty și apoi s-a prăbușit brusc pe teren » A încetat din viață la doar 25 de ani!

Arne Espeel // Foto: geniuscelebs.com
Arne Espeel // Foto: geniuscelebs.com

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 20:34 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 21:36

Tragedie în fotbalul belgian. Un portar de 25 de ani s-a prăbușit din senin pe gazon și n-a mai putut fi resuscitat. Arne Espeel, care juca la Winkel Sport B, în liga a șaptea, a murit la puțin timp după ce a apărat un penalty în meciul cu SK Westrozebeke (2-1).

Colegii au sărit să-i acorde primul ajutor, medicii au intervenit cu un defibrilator, dar nu au reușit să-l readucă la viață. Manevrele de resuscitare nu au avut succes nici în ambulanță, iar Espeel a fost declarat decedat la spital.

„Mingea se afla în joc. Portarul nostru s-a ridicat rapid, apoi a căzut. A fost groaznic”, a declarat antrenorul secund al lui Winkel Sport B. 

„Este o dramă și suntem șocați. Arne a fost la club toată viața lui și era foarte iubit. E o lovitură teribilă”, a completat cadrul tragic directorul sportiv al clubului. Meciul a fost abandonat, iar cauza decesului urmează a fi stabilită de medicii legiști.

Arne juca la noi încă din copilărie și toată lumea îl plăcea. E imposibil de înțeles cum i s-a putut întâmpla așa ceva unui om atât de tânăr. Era sănătos tun

- Comunicatul lui Winkel Sport

Citește și alte știri:

Gestul impresionant al unui jucător brazilian al lui Beșiktaș » Adoptă o fetiță a cărei familie a pierit la cutremur!

Meci amânat în campionatul Columbiei » Un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător în cap + reacția fotbalistului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Braveheart.ro
Braveheart.ro  •  14 Februarie 2023, 12:47

Unul dintre extrem de multele cazuri de morți subite în rândul tinerilor sănătoși tun. Probabil că a avut schema completă cu „elixirul vieții”. În mod cert nu va găsi nimeni nicio legătură între decesul tânărului fotbalist și acțiunea la care a fost supus...benevol, bineînțeles. PS: Interesant este că la un meci de Liga a 7-a (!!!!) exista un defibrilator.

username_2
username_2  •  14 Februarie 2023, 09:09

a fost sau n-a fost?...nu vom ști niciodată, presa nu mai e interesată...îs tot mai mulți tineri care mor brusc și inexplicabil, da sigur că asta n-are nici o legătură cu ceea ce a fost descris ca sigur și eficient

Vezi toate comentariile (2)
Comentează