INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

VIDEO Meci amânat în campionatul Columbiei » Un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător în cap + reacția fotbalistului

Daniel Catano îl urmărește pe suporterul care l-a lovit/ foto: Twitter
Daniel Catano îl urmărește pe suporterul care l-a lovit/ foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 17:45 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 18:21

Meciul dintre Millonarios și Deportes Tolima, din prima ligă columbiană, a fost amânat cu doar câteva momente înainte să înceapă, după ce un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător în cap.

Ce s-a întâmplat? Cu doar câteva momente înainte de startul partidei, un fan al lui Deportes Tolima a intrat pe teren și l-a lovit în cap, de la spate, pe atacantul Daniel Catano, de la Millonarios. 

Catano, fost la Deportes Tolima, nu a căzut și i-a răspuns cu aceeași monedă „intrusului”. L-a alergat pe teren câțiva metri și l-a lovit cu piciorul din alergare. Suporterul a căzut și ulterior a fost scos de pe teren de forțele de ordine.

Fotbalistul european cu 45 de meciuri în națională a ieșit în față: „Sunt homosexual. Nu vreau să mă mai ascund”
DEZVĂLUIRE
Fotbalistul european cu 45 de meciuri în națională a ieșit în față: „Sunt homosexual. Nu vreau să mă mai ascund”

Meciul a fost amânat. Millonarios a refuzat să mai joace

După ce l-a lovit pe suporter, Catano a primit un cartonaș roșu direct de la arbitrul partidei. Când și-au văzut colegul eliminat încă înainte de start, jucătorii de la Millonarios au refuzat să mai joace și au pus o condiție. Au cerut ca „roșul” lui Catano să fie anulat pentru a participa la meci.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Millonarios a decis să nu mai joace. „Siguranța jucătorilor și a membrilor staff-ului tehnic sunt cele mai importante. Am decis să nu jucăm pentru a crea un precedent. Trebuie să ne educăm, trebuie să avem grigă unii de ceilalți”, a fost reacția lui David Silva, căpitanul lui Millonarios, potrivit The Sun

Citește și:

Decisiv! Jucătorul transformat de Xavi într-un marcator cu o precizie formidabilă: „Muncește în defensivă și apare și la finalizare”

Emoții cu Haaland » Scos la pauză și incert pentru derby-ul cu Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
capatana
capatana  •  14 Februarie 2023, 10:25

Nu si-a batut nimeni joc de Craiova, dar olteanul e pacatos, nu stie cum sa dribleze adversarii. Acolo sus, te mai descurci cu o tuica, o branza, un curcan, o floare. Dar oltenii nu stiu asta, nu i-a invatat nimeni. Se cred tot ca pe vremea austriecilor cand se suparau pe autoritati si fugeau de capul lor in codru. Acuma nu mai merge asa, toate se fac si desfac la Bucuresti. Daca nu stai la priveghi, nu-si aduce nimeni aminte de tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează