INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unui fotbalist spaniol i s-au oferit bani pentru tricoul lui » Ce reacție a avut mijlocașul față de fanul insistent

Faza schimbului făcut de mijlocașul Malagăi cu un fan al andaluzilor
Faza schimbului făcut de mijlocașul Malagăi cu un fan al andaluzilor

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 14:13 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 14:13

Dani Lorenzo (21 de ani), mijlocașul celor de la Malaga, echipă din Segunda B (a treia divizie spaniolă), a surprins neplăcut prin gestul făcut la finalul meciului de ieri cu Atletico Madrid II (1-0). Un suporter al andaluzilor din tribună i-a cerut tricoul și ca să-l convingă i-a dat o bancnotă de 50 de euro. Pe care jucătorul nu a refuzat-o!

Episod neobișnuit petrecut la finalul unui meci din Segunda B (liga a treia spaniolă). Un fotbalist al Malagăi, fostă sfert-finalistă a Ligii Campionilor în 2012-2013, a șocat prin gestul față de un suporter al echipei andaluze de după victoria din deplasare (1-0), pe terenul lui Atletico Madrid II. Dani Lorenzo a mers în fața sectorului de tribună unde au stat fanii de la Malaga, a făcut mai multe selfie-uri la gard, iar un suporter i-a cerut tricoul, așa cum se obișnuiește.

Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma
ITALIA
Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma

Mijlocașul de 21 de ani s-a arătat însă reticent, moment în care susținătorul oaspeților n-a stat pe gânduri, a scos din buzunar o bancnotă de 50 de euro și i-a pasat-o prin gard lui Dani Lorenzo. Care n-a refuzat-o și s-a dezbrăcat de tricoul tocmai „vândut"!

Dani a luat banii și și-a explicat gestul!

Apoi mijlocașul a continuat să dea autografe pe alte tricouri cu care veniseră de-acasă fanii. Potrivit El Chringuito TV, preluat de AS, protagonistul acestei întâmplări a explicat de ce a procedat în acest fel.

Acesta a dezvăluit motivul pentru care a cerut bani pentru a face „schimbul". „Te costă 50 de euro", i-a zis fotbalistul, căruia i s-a răspuns pe loc „Ți-i dau eu pe loc". Dani Lorenzo nu-și mai putea permite să renunțe la tricou.

„Am atins deja limita de tricouri de dat!"

„Totul s-a petrecut foarte rapid. Dar să nu uităm că jucăm în divizia a treia și eu nu sunt milionar ca să arunc cu banii. Nu mi-a plăcut că am făcut asta, dar deja am atins limita de tricouri pe care le puteam face cadou și orice nou tricou cerut trebuie plătit! Am făcut-o cu toată credința și fanul mi-a spus că este singurul tricou pe care nu îl are în colecție". Este vorba despre unul galben-verzui, cu un design care i-a atras pe susținători.

Aceștia speră s-o vadă pe Malaga din sezonul viitor în Segunda Division. După 32 de etape, se află pe al patrulea loc în grupa a doua din Segunda B, cu 61 de puncte și are șanse foarte mari să intre în play-off-ul de promovare, alături de Cordoba și Ibiza, distanța față de prima poziție necalificantă în turneul final fiind de 9 „lungimi" înaintea ultimelor 6 etape.

6.000de euro este salariul net mediu pe care-l încasează anual un jucător de la Malaga. Maximul lunar, 13.000 de euro (156.000 anual), îl are Ramón Enríquez

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Rămas în urma lui Manchester City, Arteta nu aruncă prosopul: „Ne ridicăm și ținem capul sus! Bayern nu putea veni într-un moment mai bun”
ARSENAL - VILLA 0-2
Rămas în urma lui Manchester City, Arteta nu aruncă prosopul: „Ne ridicăm și ținem capul sus! Bayern nu putea veni într-un moment mai bun”
Bayern nu suportă să piardă » A contactat un antrenor uriaș pentru a o detrona pe Leverkusen
GERMANIA
Bayern nu suportă să piardă » A contactat un antrenor uriaș pentru a o detrona pe Leverkusen

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează