INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fotbalist spaniol dezvăluie că e bisexual: „O echipă m-a refuzat din acest motiv”

Un fotbalist spaniol și-a dezvăluit orientarea sexuală într-o emisiune radio / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Un fotbalist spaniol și-a dezvăluit orientarea sexuală într-o emisiune radio / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 09:42 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 11:17

Un alt fotbalist își face curaj și vorbește public despre orientarea sexuală. După australianul Joshua Cavallo, care a recunoscut că e gay, un fotbalist spaniol a spus ce simte într-o emisiune radio, păstrându-și totuși anonimatul.

Dezvăluirile recente ale australianului Joshua Cavallo, lăudate de presa internațională și personalități din întreaga lume, mobilizează și alți fotbaliști să iasă în față și să vorbească. La Radio Murcia, un jucător spaniol a intrat în direct pentru a-și spune povestea, după ce în prealabil trimisese și o scrisoare anonimă. 

Pique, despre primul fotbalist activ care a recunoscut că e gay: „Îți mulțumesc”
DEZVĂLUIRE
Pique, despre primul fotbalist activ care a recunoscut că e gay: „Îți mulțumesc”

Fotbalistul spaniol care dezvăluie că e bisexual: „A existat o echipă care m-a refuzat din acest motiv”

„Mi-ar plăcea ca ceea ce mi s-a întâmplat să rămână un eveniment izolat. Nu reprezintă viața mea de zi cu zi. Dar mă gândesc cu o oarecare tristețe la momentul în care un coechipier a făcut glume nepotrivite despre orientarea mea.

Am înțeles că nu are sens. M-am dus sa vorbesc cu el, m-a deranjat, i-am spus și gata. Din acel moment, mi-a cerut scuze și nu au mai apărut probleme. Am o relație bună cu el. 

Celălalt caz la care mă gândesc: a existat o echipa care m-a refuzat din acest motiv. Nu sunt extrem de afectat. Decât să merg la un club unde președintele are o astfel de gândire, prefer să nu mă duc. S-a întâmplat, dar este un lucru izolat”, a mărturisit fotbalistul, conform AS

„Asta este normalitatea, să nu trebuiască să mă ascund”

Este ceva care iese în evidență în discuții, dacă ieși la un pahar. Acum nu am nicio problemă să anunț pe cineva despre asta. Nu-mi mai pune probleme și asta este normalitatea, să nu trebuiască să mă ascund. Am făcut pasul și am spus-o când am început relația cu partenerul meu. 

Am decis că vreau să am o viață normală. Să păstrez relația ascunsă nu era o opțiune. Mi-ar fi fost greu să merg pe un stadion și să nu mă pot afișa cu el.

- fotbalistul spaniol care a dezvăluit că e bisexual

Joshua Cavallo: „Sunt fotbalist și sunt gay”

În Australia, un fotbalist nu a mai ținut sub tăcere marele secret al vieții sale. Joshua Cavallo a devenit primul jucător profesionist activ care afirmă public că este gay.

Australianul Joshua Cavallo, 21 de ani, fundașul stânga al lui Adelaide United, a spus ce simte într-un videoclip: „E ceva personal, dar am simțit nevoia să-l împărtășesc tuturor. Sunt fotbalist și sunt gay. Până acum, am trăit o viață dublă. Întotdeauna am simțit că trebuie să mă ascund. Mi-era rușine că nu voi putea face ceea ce iubesc și să fiu gay”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

L'Equipe a publicat salariul lui Sergio Ramos la PSG

Primul jucător profesionist activ care are curajul să iasă în față: „Sunt fotbalist și sunt gay” » Nume mari din sport au reacționat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  11 Noiembrie 2021, 16:56

Fotbalistul e bisexual si se afiseaza cu partenerul, cand se afiseaza cu ...partenera ? :))

davidgraham
davidgraham  •  11 Noiembrie 2021, 14:50

Vreau si eu sa intru in direct sa recunosc ca sunt left-hand-ofil. :)

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  11 Noiembrie 2021, 12:57

Vreau sa intru și eu in direct sa recunosc ca sunt heterosexual

Vezi toate comentariile (3)
Comentează