INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

De azi pot semna cu orice club » Primul „11” al fotbaliștilor care au intrat în ultimele 6 luni de contract

Kylian Mbappe și Paul Pogba
Foto: Imago
Kylian Mbappe și Paul Pogba Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 12:35 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 13:26

De astăzi, 1 ianuarie, s-a deschis fereastra de transferuri în fotbalul internațional și din acest moment  jucătorii care sunt în ultimele 6 luni de contract pot semna cu orice echipă doresc.

Nume celebre se află pe lista fotbaliștilor care pot semna în orice moment un pre-contract cu o nouă echipă și să ajungă în vara acestui an liber de contract.

Curățenie la PSG! Șefii Parisului au decis: ei sunt jucătorii care pleacă
PSG
Curățenie la PSG! Șefii Parisului au decis: ei sunt jucătorii care pleacă

Mbappe sau Toni Kroos pot semna gratis cu orice echipă

Cel mai sonor nume este cel al lui Kylian Mbappe, vedeta celor de la PSG. Atacantul francez dorește cu disperare să ajungă la Real Madrid, formație la care visa când era mic. 

Pe această listă e află și Luka Modric, mijlocașul lui Real Madrid și „motorul” echipei în ultimii 7 ani, alături de Toni Kroos. O eventuală pierdere a croatului ar afecta mult trupa lui Ancelotti.

Un alt mijlocaș liber să semneze cu orice echipă este Paul Pogba. Venit în 2016 la United pentru 100 de milioane de euro, francezul nu se grăbește să semneze prelungirea cu „diavolii” și este tentat să plece vara aceasta de pe Old Trafford.

Și Barcelona se confruntă cu dificultăți, după ce Ousmane Dembele a refuzat prelungirea contractului cu catalanii și pare că s-a înțeles deja cu Juventus asupra unei colaborări.

Cum arată primul „11” al fotbaliștilor care au intrat în ultimele 6 luni de contract: Hugo LLoris (Tottenham) - Antonio Rudiger, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva (Chelsea), Niklas Sule (Bayern) - Paul Pogba (Manchester United), Luka Modric (Real Madrid), Franck Kessie (Milan) - Ousmane Dembele (Barcelona), Kylian Mbappe (PSG), Paulo Dybala (Juventus) 

Rezerve: Andre Onana (Ajax), Alessio Romagnoli (AC Milan), Luiz Felipe (Lazio), Angel Di Maria (PSG), Isco (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovic (Milan), Edinson Cavani (Manchester United), Lorenzo Insigne (Napoli)

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Curățenie la PSG! Șefii Parisului au decis: ei sunt jucătorii care pleacă

Cum au petrecut starurile mondiale Revelionul » Imagini cu Cristiano Ronaldo și cei mai buni fotbaliști în noaptea dintre ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cip1978
cip1978  •  01 Ianuarie 2022, 17:03

Titlul despre Kroos si articolul despre Modric ... Noroc cu transfermarkt.com care spune ca germanul are contract cu Real pana in 2023 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează