INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Dramatica poveste a unui mare talent din fotbalul argentinian, devastat de moartea prietenei lui: „Am vrut să-mi pun capăt zilelor”

Ricaardo Centurion
Ricaardo Centurion

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2020 13:31

Ricardo Centurion, 27 de ani, ex-Racing, Boca Juniors și Velez Sarsfield, trece printr-o perioadă teribilă, după moartea iubitei. Aripa argentiniană are o viață, o carieră pline de scandaluri.

Un mare talent, acest Ricardo Centurion. Dar un talent neîmplinit. Tehnica și viteza nu l-au ajutat prea mult. Nici la Racing, nici la Boca, nici la Velez, nici în Serie A, la Genoa. 

Scandalurile în care a fost implicat l-au tras mult înapoi. Acum, trece printr-o altă perioadă delicată, foarte delicată. 

Pe 29 martie, iubita sa, Melody Pasini, o fanatică susținătoare a lui Racing, a făcut stop cardiac la volan și a pierdut controlul mașinii. Decesul ei, la doar 25 de ani, la foarte puțin timp după moartea bunicii, l-a afectat profund pe atacantul argentinian, care mărturisește că s-a gândit la sinucidere. 

Centurion: „Dacă nu mi-aș fi revenit în câteva zile, viața mea s-ar fi terminat!”

„Dacă nu mi-aș fi revenit repede, în câteva zilel, viața mea s-ar fi terminat, totul s-ar fi dus dracului. Am vrut să-mi pun capăt zilelor", a mărturisit el într-un interviu pentru televiziunea TyC Sports. 

Centu, care ar trebui să revină la Racing după expirarea împrumutului la Velez, este unul dintre cei mai controversați jucători sud-americani. 

Mereu a apărut în prim-plan cu scandalurile sale:
- Melisa Tozzi, o fostă prietenă, l-a acuzat că o agresează. O dată, i-a învinețit ochii și i-a rupt trei dinți. 
- S-a bătut într-un night-club din Buenos Aires, una dintre victime făcând plângere la poliție: "Centurion m-a amenințat cu moartea". 
- S-a fotografiat ținând în mână o armă de asalt. 
- Prins beat la volan, a încercat să corupă un polițist, pentru a nu-i face testul de alcoolemie. 
- A făcut accident, fugind de poliție. 
- S-a certat în repetate rânduri cu coechipierii și antrenorii. 
- De trei ori, contractul i-a fost desfăcut de cluburile sale din cauza comportamentului violent

Povestea tragică a lui Aurel Smâdu, fotbalistul care era considerat „la fel de mare speranță ca Hagi”: s-a sinucis la 48 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  30 Mai 2020, 20:49

Draga Giummy, daca n-ai chef sa scrii, mai bine spune asta. Pentru ca NIMENI nu poate scrie atat de prost.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează