CAMPIONATE  ·  POVESTE

Fotbalistul care a avut curajul să-l înfrunte pe Zlatan Ibrahimovic: „I-am zis că e un atacant prost, iar el s-a uitat la mine. Știți ce mi-a spus?”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 16:01

Cariera lui Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) se apropie de final, însă poveștile de senzație cu superstarul suedez continuă să uimească de fiecare dată.  

Mike Maignan (24 de ani), portar ce evoluează în prezent la Lille, fost la PSG, a rememorat, într-un material preluat de site-ul eusunt12.ro, un episod petrecut în compania lui Zlatan Ibrahimovic la un antrenament al parizienilor. 

„Chiar dacă azi nu mai ținem legătura, mie îmi place Zlatan. Este un tip sincer, spune ce are de spus și o face față în față. Dar, atunci când vorbești cu el, trebuie să ai grijă.

Țin minte că Zlatan mi-a spus la un antrenament că sunt un portar prost, așa că eu i-am răspuns. Mulți au zis că nu a fost ok să fac asta, pentru că aveam doar 17 ani, dar eu așa am simțit că e ok.  

Exersam șuturile la poartă, iar mingea trecea pe lângă mine cu 400 km/h. Nici Buffon și Julio Cesar n-ar fi putut să apere. Zlatan mi-a zis atunci să sunt un portar prost. Eu am zis că nu sunt de acord cu asta. Când a venit din nou rândul lui să tragă, am reușit să apăr, așa că am răspuns și i-am zis că e un atacant prost. Zlatan s-a uitat la mine și pe moment nu mi-a zis nimic. 

În vestiar, Zlatan m-a oprit și mi-a zis că e bine ce am făcut, că îi place că am personalitate. Îmi plăcea Zlatan dinainte, dar acel moment m-a făcut să îl respect și mai mult”, a rememorat Mike Maignan, potrivit sursei citate.

  • Mike Maignan // foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Fascinanta poveste a lui Van Dijk, olandezul care aproape a ajuns Balon de Aur: refuzat de Willem II, la un pas să își piardă viața

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (2)
thebluestlion  •  12 Decembrie 2019, 18:10

Zlatan a inventat fotbalul!

pote  •  12 Decembrie 2019, 16:13

Fara importanta

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1