INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 16:01 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 16:07

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a decis ca în timpul tuturor meciurilor din La Liga, competiție transmisă în peste 185 de țări, și La Liga 2 să fie afișat pe ecran mesajul „Opriți războiul!”. Spaniolii condamnă astfel războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina.

„Prin această campanie, La Liga dorește să-și exprime respingerea față de orice conflict armat și sprijinul pentru pace, precum și sprijinul pentru dialog și armonie”, se arată într-un comunicat al La Liga.

După Polonia, Suedia anunță și ea că boicotează barajul cu Rusia: „Indiferent de ce va decide FIFA, noi nu vom juca”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
După Polonia, Suedia anunță și ea că boicotează barajul cu Rusia: „Indiferent de ce va decide FIFA, noi nu vom juca”

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul!”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

„LaLiga și cluburile transmit un mesaj în favoarea păcii. O fac trimițând un mesaj lumii în toate meciurile din etapa 26 de LaLiga Santander și 29 de LaLiga SmartBank, atât pe transmisia spaniolă, cât și pe cea internațională, din peste 185 de țări. Mesajul „Opriți războiul” va putea fi văzut la toate meciurile”, mai scrie în comunicatul Ligii Spaniole.

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga
Mesajul „STOP WAR” ( „Opriți războiul”) pe grafica meciurilor din Spania // Foto: Captură TV

Cu câteva minute înainte de anunțul Ligii, mesajul „Nu războiului” a fost deja afișat pe ecranele stadionului Ciutat de València, care a găzduit vineri seara partida Levante-Elche. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia: „Oameni nevinovați mor, deși vor doar să trăiască în pace”

În timp ce toată lumea părăsește Ucraina, antrenorul lui Sheriff Tiraspol vrea să meargă acolo: „Sunt mândru de poporul meu care-și apără țara!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  26 Februarie 2022, 16:23

intevine ceferin si il ajuta pe teroristul de Putin si cere cenzura si la aceste mesaje. ***. este dreptul oricarui stat sa adere la orice alianta considera de cuviinta. este problema rusiei ca nu este in stare sa fie civilizata cu vecinii. nu cred ca cineva are ceva impotriva ei daca s-ar comporta civilizat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează