INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ALAVES 1-1

UPDATE Aguero, transportat la spital cu ambulanța » Primul diagnostic + argentinianul rămâne internat

Aguero a părăsit terenul pe propriile picioare / Sursă foto: Guliver/Getty Images +13   FOTO
Aguero a părăsit terenul pe propriile picioare / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 16:12 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 16:22

Sergio Aguero (33 de ani), atacantul Barcelonei, le-a dat tuturor emoții în partida de sâmbătă seara cu Alaves, încheiată 1-1. Argentinianul a avut probleme de respirație și a fost înlocuit cu puțin timp înainte de pauză.

UPDATE 16:15 » Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă

El Pais scrie că Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, ceea ce înseamnă că inima a început să-i bată neregulat. Aceasta nu e o problemă gravă, dar ar putea fi semn alte altor complicații, scriu spaniolii, astfel că Aguero rămâne în continuare internat la spital și va face mai multe investigații.

Atacantul a mai suferit un astfel de episod și în trecut, când avea 12 ani.

UPDATE 09:50 Aguero va fi supus unor teste suplimentare

Se pare că atacantul argentinian a suferit un episod de tahicardie, o problemă care duce la accelerarea bătăilor inimii. Până să revină pe teren, Aguero va trebui să treacă printr-un amplu set de analize la inimă. Până când testele medicale nu vor înlătura orice risc, Aguero nu va mai evolua pentru Barcelona. 

Fotbalistul și-a petrecut noaptea la spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Știrea inițială: Aguero a fost transportat la spital

Între timp, au apărut noi informații despre situația medicală a starului catalanilor. Potrivit sport.es, Aguero a plecat de la stadion cu ambulanța, fiind transportat la spital pentru a efectua investigații de natură cardiacă

Aguero a părăsit terenul pe propriile picioare, însă, ca măsură de precauție, staff-ul Barcelonei și medicii au stabilit că fotbalistul trebuie să treacă printr-un un set amănunțit de teste.

Conform sursei citate, Aguero a fost deja supus unor teste radiologice la spital, după episodul de disconfort toracic din timpul partidei cu Deportivo Alaves.

Vinicius nu uită insultele rasiste primite pe Camp Nou: „Sper să fie pedepse severe!”
REAL MADRID
Vinicius nu uită insultele rasiste primite pe Camp Nou: „Sper să fie pedepse severe!”

Barcelona - Alaves, întrerupt » Probleme de respirație pentru Aguero

În minutul 39 al meciului Barcelona - Alaves, Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida.

Argentinianul în vârstă de 33 de ani s-a întins pe gazon și a produs îngrijorare atât în tribune, cât și în rândul colegilor lui. Aguero s-a ținut de piept și gât, nu a mai putut respira normal câteva zeci de secunde și a primit îngrijiri medicale

+9 FOTO

După aproximativ 3 minute, timp în care partida a fost întreruptă, Aguero a refuzat să părăsească gazonul pe targă și a mers singur până la margine. În locul lui a intrat Coutinho.

Aguero a fost infectat cu COVID-19 la începutul anului.

3,5 km.a alergat Aguero în Barcelona - Alaves, doar al doilea meci al lui ca titular la catalani

Barcelona nu iese din criză! Catalanii, la 8 puncte de primul loc după încă un pas greșit

Barcelona și Alaves au remizat, scor 1-1, în runda #12 din La Liga.

La primul meci după demiterea lui Koeman, cu interimarul Sergi Barjuan pe bancă, Barcelona nu a arătat nimic în prima parte cu Alaves. Partea secundă a debutat nesperat de bine pentru gazde. Gol Depay: șut aproape de pe loc, la vinclu, din marginea careului (49). 

Avantajul catalanilor nu a durat însă decât 3 minute. Luis Rioja a semnat primul gol al sezonului după o combinație-blitz cu Joselu (52).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Probleme de respirație pentru Aguero » Barcelona - Alaves, întrerupt

VIDEO + FOTO Solskjaer, supraviețuitorul din „El Sackico”! Ronaldo, Cavani și Rashford au adus victoria lui United pe White Hart Lane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
codrut96
codrut96  •  31 Octombrie 2021, 16:40

In septembrie, Barcelona a anuntat ca 99% din staff si din echipele de la juniori la seniori au facut injectia covid. Aguero a semnat cu Barcelona pe 31 mai. Multe se pot schimba. Poate el era in aia 1%, sau poate ca nu. Mai mari sanse sa fie in aia injectati, tinand cont ca e jucator nou, vine dupa o perioada slaba, atat din punct de vedere profesional, cat si fizic. Nu cred ca vrea sa intre in conflict cu restul

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  31 Octombrie 2021, 14:38
Postat de iulihenry14 pe 31 Octombrie 2021, 11:32

Partea si mai amuzanta e ca Aguero nu e vaccinat :))) A fost in schimb infectat cu corona in ianuarie. Sursa: ESPN - Aguero tested positive for COVID-19 in January and has not been vaccinated, according to his father. de acum cateva luni.

În câteva luni se puteau schimba lucrurile în privința vaccinării lui Aguero.

bridges
bridges  •  31 Octombrie 2021, 12:03
Postat de maistorkokir pe 31 Octombrie 2021, 10:56

Aguero n-are probleme cu inima, ci pur si simplu s-a sufocat. Conditia fizica nu e la cel mai inalt nivel, in plus el are o varsta, vine dupa o recuperare. De fapt Aguero vesnic a avut o problema cu conditia fizica, ceva similar era Nani un fotbalist portughez. Imi aduc aminte de un meci Steaua - Dinamo Kiev in 2001, cand Paraschiv i-a cerut lui Piturca sa fie schimbat dupa 40 de minute ca se sufocase. Deci nu era accidentat, pur si simplu nu mai putea respira.

Una e "sa ai probleme cu conditia fizica" si cu totul alta sa cazi lat pe teren din senin fara sa mai poti respira. Da COVID lasa sechele, la plamani dar si la inima, ficat, rinichi. Virusul nu alege ca esti fotbalist la Barcelona sau undeva prin liga a IV-a. Nu esti "echipat" genetic cu armata de anticorpi necesari si NU esti vaccinat, esti la mana soartei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează