CAMPIONATE  ·  ITALIA

FOTO Scene reprobabile la un meci de juniori U14 » S-a dezbrăcat în fața arbitrei: „Ori îmi faci sex oral, ori mă dai afară!”

Marti, 28 Mai 2019, 11:08

Un meci de fotbal din Italia la categoria sub 14 ani s-a lăsat cu un scandal uriaș. Arbitra Giulia Nicastro a fost jignită de unul dintre copii, dar și de părinții aflați în tribune.

Tânăra arbitră în vârstă de 22 de ani a condus la centru în cadrul unui turneu de copii de 14 ani desfășurat la Maestro, Italia.  

Unul dintre jucătorii U14 s-a dus în fața Giuliei Nicastro și și-a dat șortul jos în fața ei, după care i-a spus: „Ori îmi faci sex oral, ori mă dai afară!”, scrie Sport Mediaset.

Giulia i-a arătat direct cartonașul roșu copilului, moment în care spectatorii, majoritatea părinți ai jucătorilor de pe teren, s-au enervat. Arbitra n-a mai scăpat apoi de furia părinților, care au jignit-o pe tot parcursul meciului, iar unii chiar i-au transmis să se apuce de prostituție.

Giulia Nicastro a reacționat apoi pe contul de Instagram, unde a postat o poză alături de mesajul: „Gândiți, credeți, visați, îndrăziniți”.

Arbitra e iubita lui Stefano Moreo, jucător în Serie B la Palermo.

nicastro +13 FOTONe protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (6)

Necula Daniel  •  28 Mai 2019, 15:52

Nimic special din pacate .eram in 2003 La un turneu de pregatire in Florenta iar La hotelul unde eram cazati ani stateau o echipa din Paris si unable din Rovigo (Italia). Italienii au pierdut meciul din sferturi cu noi si au decis sa se razbune pe unul din echipa lor. L-au dezbracat l-au batut apoi au facut treba mica pe el. Pustiu avea 16 ani ca si noi

portalbets  •  28 Mai 2019, 15:09
Postat de portalbets pe 28 Mai 2019, 13:02

Iar probleme cu traducerea....Pustiul a spus:"ori imi faci un ***,ori ma dai afara".Si a fost eliminat.

Banene,pe mine ma cenzurati ca am scris "***",dar,in titlu modificat,nu e problema :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis  •  28 Mai 2019, 14:25

Daca arbitra asta de 22 de ani a arbitrat in stilul lui Hategan sau Coltescu, reactia pustiului aluia, chiar daca este absolut intolerabila intr-o intrecere sportiva si pe arenele de sport, poate fi inteleasa, macar la nivel simbolic. La urma urmei, arbitra aia nu era prea departe de varsta pustiului nedreptatit de deciziile ei gresite sau partizane...:)))

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1