INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

FOTO Bartra s-a ținut de cuvânt » A găsit-o pe fana lui Dortmund din mijlocul suporterilor lui Schalke

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 18:26

După meciul dintre Schalke și Dortmund (0-0), Marc Bartra a fost impresionat de o femeie cu tricoul galben-negru în mijlocul "duşmanilor" albaștri ai Borussiei și a cerut ajutorul internauților pentru a o identifica.

Fundașul lui Dortmund s-a întâlnit astăzi cu femeia pentru a-i oferi un tricou cu autograf.

Femeia e din orașul Lunen, are 47 de ani, 3 băieți, o fată și un soț care țin cu Schalke, motiv pentru care s-a găsit în tribune alături de familie, deși ea ține cu Dortmund.

"Aş vrea s-o întâlnesc pe această femeie! Mă ajutaţi s-o găsesc? Vreau să-i dăruiesc tricoul meu", a postat fundaşul catalan pe Twitter, în engleză şi în spaniolă, după meci.

La puţine minute după, în acţiune s-au implicat sute de followers în retweet-uri cu hashtagul #shelovesBVB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brandremist
brandremist  •  07 Aprilie 2017, 00:20

Frumos gestul lui! Când citesc întâmplări de genul ăsta, realizez cât de departe suntem de lumea civilizată pt că nu-mi imaginez o poveste ca asta întâmplându-se în România. Sub nicio formă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează