INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Christian Eriksen, prezentat la Scala din Milano! Cât a plătit Inter pentru mijlocașul danez

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 19:59

Christian Eriksen (27 de ani) a semnat pe 4 ani și jumătate cu Inter Milano, care îi plătește 20 de milioane de euro lui Tottenham.

După Young (Man. United) și Moses (Chelsea), Inter a mai făcut un transfer din Premier League. Danezul Christian Eriksen este noul jucător al clubului din Serie A.  

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani, care are o cotă de 90 de milioane de euro, i-a costat pe nerazzurri doar 20 de milioane de euro, fiind în ultimele șase luni de contract la Tottenham.  

Christian Eriksen, prezentat la Scala din Milano

Azi, „dirijorul” danez a fost prezentat într-un mod cu totul special. La faimoasa Scala din Milano, s-a tras cortina pentru el.  

FOTO Christian Eriksen, prezentat la Scala din Milano! Cât a plătit Inter pentru mijlocașul danez

Eriksen, care a încheiat un acord valabil până pe 30 iunie 2024, a declarat: „Eram nerăbdător să ajung la Inter. Sunt foarte încântat”. 

Vezi și: 

Marius Șumudică: „Alexandru Maxim a renunțat la 400.000 de euro pentru a veni în Turcia”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
hhannibal
hhannibal  •  29 Ianuarie 2020, 00:26

Se pot bate cu Juve la titlu acum, le-ar mai trebui o rezerva buna in atac!

magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2020, 22:57
Postat de bigbolo pe 28 Ianuarie 2020, 21:41

O echipa care joaca fotbal doar la ciupeala. Nu ma impresioneaza! Lazio e peste Inter. Juve face parte din alta categorie.

Stai linistit ca Inter este mult peste Lazio si o sa fie cot la cot cu Juventus pentru castigarea campionatului...Lazio are doar o forma de moment pentru ca trece Immobile printr-o perioada foarte buna,dar Inter are un lot si un joc muilt mai complet...Conte nici nu a avut un coordonator de joc pana acum,s-a bazat pe sclipirile lui Lautaro Martinez si Lukaku care colaboreaza foarte bine,dar cu Eriksen o sa se schimbe total jocul lui Inter...Inter are in toate compartimentele fotbalisti mult mai buni si mai bine cotati decat cei ai lui Lazio

bigbolo
bigbolo  •  28 Ianuarie 2020, 21:41
Postat de dinamo100 pe 28 Ianuarie 2020, 20:54

Inter isi face trupa buna! Juve nu va mai avea viata simpla in Serie A. Inter ar putea lua titlul chiar si anul asta. Conte stie reteta!

O echipa care joaca fotbal doar la ciupeala. Nu ma impresioneaza! Lazio e peste Inter. Juve face parte din alta categorie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează