INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Cristiano Ronado primește încă un vot de încredere » Anunțul pe care milioane de fani îl așteptau

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 17:19

Cristiano Ronaldo (33 de ani) o duce bine în ciuda scandalului sexual în care este implicat. Portughezul tocmai a fost confirmat ca imagine a noului joc FIFA 2019. 

  • CONTEXT: Atacantul lui Juventus Torino este în centrul unui megascandal sexual. Americanca Kathryn Mayorga acuză că lusitanul ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar poliția a redeschis cazul.  (vezi detalii AICI). 

Sponsorii din jurul lui Ronaldo s-au coalizat și îl susțin în continuare. După colosul american Nike și EA Sports îi dă un vot de încredere. Pe site-ul oficial al celui mai îndrăgit furnizor de jocuri electronice cu temă sportivă, Ronaldo are un loc de onoare. Alături de el se mai află Joel Embiid, imagine NBA 2019, sau Antonio Brown, imaginea NFL 2019. 

ronaldo

Vezi și: Avocatul lui Cristiano Ronaldo, prima mărturie în scandalul sexual: "Da, am încheiat un acord, dar hârtiile au fost falsificate de hackeri!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează