INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Cristiano Ronaldo, pus la punct de o prezentatoare sexy din Spania: „Un singur lucru nu va încăpea în camera ta de trofee”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 10:19

Cristiano Ronaldo a provocat un val de indignare în Spania după meciul pierdut cu Atletico Madrid în Liga Campionilor, scor 0-2.

Declarația sa de la finalul partidei a fost criticată de multe persoane. „Eu am cinci Ligi ale Campionilor, Atletico Madrid are zero!”, le-a aruncat portughezul din mers jurnaliștilor de la zona mixtă. 

Una din replicile primite de starul portughez a venit de la Cristina Pedroche, o faimoasă jurnalistă din Spania, în vârstă de 31 de ani.

”E urât, nu? E adevărat că are 5 ligi și Atletico zero. Are și Baloane de Aur, Ghete de Aur și vreo alte 200.000 de premii, dar indiferent de cât de mare este camera sa de trofee, există un singur lucru care nu va încăpea niciodată acolo: ego-ul său”, a spus Cristina în direct la TV.

Jurnalista l-a atacat pe fostul jucător de la Real Madrid și pe subiectul taxelor pe care le datorează către statul spaniol.

cristina predoche 9 +16 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
ge3orge3
ge3orge3  •  23 Februarie 2019, 19:00

Asta este supărata ca i a luat restul. Probabil nu l a meritat..

dakesis
dakesis  •  23 Februarie 2019, 18:20

cat de jalnic sa fii sa castigi trofee nu atat pentru performanta, ci doar ca sa le faci 'dusmanilor' in ciuda. Manelisti din toate tarile, uniti-va sub cristiano!

ge0x
ge0x  •  23 Februarie 2019, 15:10

Ca, cifre și trofee Ronaldo e peste Messi. Trofeele și golurile spun tot.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează