INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Imaginea care îl poate trimite pe Rakitic la Juventus » Cum i-a enervat croatul pe șefii Barcelonei după umilința cu Liverpool

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 11:32

Ivan Rakitic, 31 de ani, i-a supărat serios pe oficialii Barcelonei după ce a apărut într-o poză de la sărbătoarea din Sevilla, la numai o zi după eliminarea catalanilor din semifinalele Ligii Campionilor.

Mijlocașul croat a participat miercuri la Feria de abril din Sevilla. Acolo s-a întâlnit cu fiul lui Jose Maria del Nido, fostul președinte de la Sevilla, care a urcat pe contul său de Instagram o poză cu jucătorul. Degeaba a șters-o două ore mai târziu. Răul era deja făcut. Fusese văzută de fani, dar și de cei din conducerea Barcelonei.

Sport.es anunță că șefii echipei catalane s-au înfuriat serios când au văzut poza. Mijlocașului croat i s-a reproșat că a ales să meargă la o petrecere la scurt timp după ce Barcelona a fost eliminată incredibil din Liga Campionilor de Liverpool (3-0 la tur, 0-4 la retur). Rakitic și ceilalți jucători ai Barcelonei au primit două zile libere după meciul cu Liverpool, urmând să revină vineri la antrenamente.

Feria de abril e o sărbătoare anuală din Sevilla, care are loc la două săptămâni după Paște. Începe în noaptea dintre luni și marți și se încheie duminica.

rakitic
Imaginea cu Del Nido și Rakitic care i-a înfuriat pe catalani

Drum liber spre juventus?

Gestul lui Rakitic ar putea închide definitiv negocierile cu șefii Barcelonei pentru prelungirea contractului. Croatul vrea să plece în această vară, dacă nu va primi un salariu mai bun din partea catalanilor, deși mai are contract până în 2021. 

Deși Inter îl vrea, Rakitic le-a spus deja șefilor de la Juventus că va accepta oferta clubului și că va alege campioana Italiei, dacă Barcelona nu-i va oferi un salariu mai mare din sezonul viitor.

50.000.000 €este cota lui Ivan Rakitic, potrivit transfermarkt

Rakitic a venit la Barcelona în 2014, pentru 18 milioane de euro. Croatul este om de bază în echipa lui Valverde, în acest sezon bifând 58 de meciuri, 5 goluri și 9 pase de gol.

Citește și:

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // Câți români au urmărit confruntarea istorică dintre Liverpool și Barcelona + PRO TV a ieșit lider de audiență

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  09 Mai 2019, 13:14

Aiurea...Ce, ar trebui sa se rada toti in cap si sa umble imbracati in negru o luna ???

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Mai 2019, 12:25

cu siguranta o informatie pe surse. doar cu un astfel de alibi poti debita asa ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează