GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // Câți români au urmărit confruntarea istorică dintre Liverpool și Barcelona + PRO TV a ieșit lider de audiență

Liverpool - Barcelona 4-0 // FOTO: Guliver/Getty Images
Liverpool - Barcelona 4-0 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 14:17

Liverpool - Barcelona 4-0, meciul ce merită să rămână în paginile de istorie ale fotbalului mondial, a fost urmărit cu sufletul la gură pe întreg mapamondul.

Totuși, cât de urmărit a fost duelul în România? Site-ul paginademedia.ro a prezentat audiențele obținute de cele trei posturi care au transmis confruntarea istorică de pe Anfield Road, TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

La nivel național, 950.000 de oameni au urmărit în fiecare minut partida dintre Liverpool și Barcelona. TV Digi Sport a strâns cei mai mulți urmăritori, aproximativ 600.000. Look Sport a strâns 200.000, în timp ce pe TV Telekom Sport au urmărit meciul 150.000 de români în ficare minut.

Peste 600.000 de oameni din mediul urban au urmărit duelul dintre Liverpool și Barcelona. Dintre aceștia, 450.000 au urmărit meciul pe TV Digi Sport, 100.000 pe Look Sport și 70.000 pe TV Telekom Sport.

Totuși, pe durata meciului, Pro TV, post care nu a transmis meciul, a fost cel mai urmărit canal, postul generalist situându-se pe primul loc în topul audiențelor. 

Vezi și: Start la dezbatere: Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu vin cu un verdict tranșant: „E cea mai spectaculoasă ediție a Ligii din istorie” » Ești de acord?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  08 Mai 2019, 15:08

Eu m-am uitat pe laptop la meci si la PROTV la TV. Statistica nu ia in considerare si internetul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează