INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // Start la dezbatere: Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu vin cu un verdict tranșant: „E cea mai spectaculoasă ediție a Ligii din istorie” » Ești de acord?

Liverpool - Barcelona 4-0 // FOTO: Reuters
Liverpool - Barcelona 4-0 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 08:54

Liverpool a reușit marți seara una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului, impunându-se cu 4-0 în fața Barcelonei în returul semifinalelor Champions League, după ce catalanii câștigaseră în tur cu 3-0 pe Camp Nou. 

Rezultatul uluitor a stârnit sute de reacții ale oamenilor de fotbal din toată lumea, uimiți peste măsură că echipa lui Jurgen Klopp a învins „mașinăria” de fotbal a Barcelonei cu un asemenea scor covârșitor. 

Aflat în studioul TV Digi Sport, Ilie Dumitrescu a făcut, mult după miezul nopții, o afirmație care dă startul unei dezbateri interesante: „E cea mai spectaculoasă ediție a Ligii de când s-a schimbat formatul, în 1992!”. 

Pe aceeași lungime de undă a fost și Gheorghe Craioveanu, care a aprobat declarația făcută de Ilie Dumitrescu: „Și eu sunt de aceeași părere, niciodată n-a mai fost un asemenea sezon de Ligă!”.

1992a fost anul în care formatul principalei competiții europene intercluburi s-a schimbat, trecând de la Cupa Campionilor Europeni la Liga Campionilor

Au dreptate Ilie Dumitrescu și Craioveanu?

DA
NU

5 repere din acest sezon al Champions League:

  • Real Madrid a fost eliminată de Ajax Amsterdam, după ce madrilenii câștigaseră 4 dintre ultimele 5 Ligi
  • Ajax a continuat seria surprizelor și a eliminat-o și pe Juventus
  • Liverpool a revenit de la 0-3 cu Barcelona și s-a calificat în finală
  • Tottenham a eliminat-o pe Manchester City după o dublă manșă electrizantă, 4-4 la general
  • Manchester United a fost protagonista unei alte reveniri incredibile, întorcând-o pe PSG de la 0-2 în tur.

CITEȘTE ȘI:

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // VIDEO și FOTO THIS IS ANFIELD! Liverpool, incredibilă calificare în finala Ligii! L-a anulat pe Messi și a umilit-o pe Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
424304911346092
Lucui Buza  •  08 Mai 2019, 12:11

barca in 86 nu era nicidecum nr 1 ,era (vorbind de palmares european )undeva 20-30,iar fotbalul spaniol era cam locul 6-7 in europa ,

mellye
mellye  •  08 Mai 2019, 11:43
Postat de univ_craiova1 pe 08 Mai 2019, 11:31

Ești ***!!! Vorbim de blat!? Tu crezi ca UCL este cupa româniei??? Aia joaca fotbal prietene, fotbal la care România nu își permite nici sa viseze!!!

Tu chiar crezi tot ce vezi ? Se invart atatea sute de milioane poate chiar miliarde de euro de la uefa si din pariuri incat noi nici macar nu ne putem imagina la ce nivel sau ajuns cu facaturile astea . Totus Liverpool nu a jucat cu Sahtior, Galata sau Rapid Viena , au jucat cu Barcelona totus. La anumite case de pariuri la scor corect de 4-0 cota a fost de 80x .

univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Mai 2019, 11:31
Postat de mellye pe 08 Mai 2019, 11:28

Ajax si Liverpool este un blat *** la nivel de UEFA ca sa creeze asa zisul spectacol,dar de fapt este un BLAT *** si rusinos ,ca in toate sporturile de altfel in ziua de azi .

Ești ***!!! Vorbim de blat!? Tu crezi ca UCL este cupa româniei??? Aia joaca fotbal prietene, fotbal la care România nu își permite nici sa viseze!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează