INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Imagini horror de la accidentul lui Caceres! Are 30 de puncte de sutură la cap

Așa arăta Caceres după accident +1   FOTO
Așa arăta Caceres după accident

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 01:57

Fotbalistul lui Juventus, Martin Caceres, a suferit ieri un accident de maşină în timp ce se întorcea la Torino de la Bologna, iar imaginile de la faţa locului sînt impresionante. Din fericire, uruguayanul a scăpat cu viaţă.

Caceres, 26 de ani, a suferit lovituri puternice la cap şi la picior, avînd nevoie de 30 de puncte de sutură în zona craniană. A fost internat şi se află încă sub supraveghere medicală. I se vor face numeroase teste, inclusiv rezonanţe magnetice, pentru a stabili că totul este în regulă.

"A avut mult noroc", spune impresarul său, Daniel Fonseca. "Trebuie să fim mulţumiţi că n-a fost ceva grav, se putea întîmpla o tragedie. Nu are fracturi sau traume ale organelor vitale. Trebuie să aibă răbdare şi să se recupereze".

Maşina în care se afla sud-americanul, un Porsche Cayenne, a fost acroşată de un automobil Alfa Romeo Mito în care se aflau trei tineri. Şoferul respectiv nu a respectat regulile de prioritate. Caceres a fost singurul rănit în urma impactului.

30 de zile de pauză va avea Caceres pentru a se recupera după accident

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
redgofcd
redgofcd  •  18 Martie 2013, 20:27

Cu autocarul nu putea sa se intoarca? O fita era sa-l coste viata/cariera.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează