INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR // SPANIA - CROAȚIA 6-0

FOTO Impresionant: de la 0 minute la Mondial la eroul Spaniei în 6-0 cu Croația! » Ce i-a spus logodnica fotbalistului în lift

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 10:59

Saúl Ñíguez (23 de ani) a deschis balul în victoria brutală a Spaniei cu Croația (6-0) în Liga Națiunilor. Șocant, dar fotbalistul lui Atletico, unul dintre cei mai valoroși tineri ai Spaniei, nu a jucat nici măcar un minut la turneul final din Rusia. Fernando Hierro, selecționerul interimar, nu a avut ochi și pentru el.

"Dacă nu te impui, nu vei juca niciodată", l-a avertizat logodnica în liftul hotelului, supărată că mijlocașul lui Atlético nu e folosit. Jurnaliștii iberici au aflat și răspunsul jucătorului: "Doar echipa contează". Numai că echipa a dezamăgit la Mondial, eliminată de Rusia din "optimi". Hierro a plecat imediat.

Cum a venit, Luis Enrique l-a titularizat, i-a dat încredere totală. Și, în două meciuri, Saúl a marcat două goluri, de fiecare dată punctând primul pentru Spania. Contra Croației, a înscris chiar acasă, la Elche. "Pentru mine, e ca o eliberare", spune tânărul de 23 de ani.

Lucho e încântat de el. "Nu are doar abilitate tehnică, ci și un fizic extraordinar, o super mentalitate, dă goluri... Îl ador pe Saúl". 

Asensio: două goluri și 3 assisturi

Un alt tânăr în care crede Luis Enrique e Marco Asensio. Și el e titular, și el apare întotdeauna la finalizare. Marți, atacantul lui Real a trimis două "rachete" în trei minute.

La a doua, mingea a lovit transversala, apoi a ricoșat în plasă din spatele lui Kalinici. În afara golurilor, primele sale reușite la națională, Asensio a impresionat cu generozitatea sa: 3 pase decisive la 6-0 contra Croației. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2018, 12:54

sa fim corecti, lotul a fost facut de Lopetegui, era totul rezervat, se stiau toti jucatorii si toate detaliile inainte sa fie demis. Hierro n-a avut nici un cuvant de spus. Saul e un jucator de top, foarte, foarte bun ! Asensio e si mai bun cred eu.

real09
real09  •  12 Septembrie 2018, 12:48

Deci care e eroul pana la urma ***, Saul sau Asensio? Macar de v-ati fi uitat la meci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close