INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELARUS

FOTO În ce lux va trăi Maradona la Minsk » Vilă de 20 de mil $, Rolls Royce și aeroport privat! Imaginile spun tot

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 11:06

Diego Armando Maradona se mută după vacanță într-o reședință cu 7 camere din Belarus, una fiind cu picturi de colecție, aeroport privat, cu avion la dispoziție și două piscine încălzite. Va avea 11 angajați și un spațiu verde imens.

Maradona n-a fost doar primit ca un rege, dar va și trăi ca un rege în Bielorusia. Înainte să plece în vacanță, la Buenos Aires, marele Diego s-a asigurat că va trăi în lux la Minsk.

Și-a ales împeună cu iubita sa, Rocío Oliva, o reședință evaluată la 20 de milioane $, într-o zonă rezidențială. Conform Clarin, o vilă cu 7 camere, aeroport privat, cu două piste și avion la dispoziție, două piscine încălzite, una în interior și alta afară, spații verzi imense și 11 angajați permanent aflați la dispoziția lui. O cameră e decorată și cu 5 tablouri de colecție.

NU RATA IMAGINILE DIN GALERIA FOTO, CLICK AICI!

Trei mașini cadou

Va dispune de un BMW și un Rolls Royce Phantom Coupé, pe care le aduce din Dubai, pe lângă vehiculul militar Hunta Overcomer - cu care a defilat prin oraș -, capabil să traverseze orice fel de teren și obstacole.

2009 rolls royce phantom coupe photo 181997 s original

"La Minsk pe viață"

"El Pibe de Oro" se gândește că va rămâne mult timp la Dinamo Brest: "Sunt în cel mai bun moment al vieții și nu vreau să fiu doar încă un președinte al acestui club, ci ultimul. Mă văd aici pentru totdeauna. Am simțit respectul și afecțiunea lumii".

Avocatul și prietenul său, Matías Morla, a completat: "I-am spus că a semnat contractul vieții. Au asigurat viitorul până la moarte și el, și toți urmașii lui". El Diez s-a înțeles până în 2021 cu clubul bielorus, la care se va ocupa de transferuri, scouting și va superviza antrenorii la toate nivelurile.

"M-am înțeles bine cu Fidel Castro, Chávez, Al-Gaddafi. L-am cunoscut și pe Putin, dar vreau să fac o poză și cu Lukașenko. Sper ca după asta să fie un suporter al nostru"
Diego Maradona, președinte Dinamo Brest

Vezi și: GALERIE FOTO Opulență în Belarus: Maradona, zeu și în Brest! Paradă în toată regula + cadou fabulos la învestire

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
2243510939024801
Ubi Gogol  •  19 Iulie 2018, 18:07

Avem si noi campionii nostri, unii chiar la nivelul lui Maradona. Nu i-am vazut niciodata scosi pe brate din tribune, poate doar intinsi pe jos si incatusati de politie :))

2243510939024801
Ubi Gogol  •  19 Iulie 2018, 18:03
Postat de baruch pe 19 Iulie 2018, 16:18

maradona poate sa faca, sa ceara si sa primeasca absolut orice. cand o sa mor, unul dintre flash-urile care or sa-mi treaca prin fata ochilor, alaturi de femeile iubite, de intamplari, etc. o sa fie golul lui maradona. "genio-genio-genio! ta-ta-ta-ta! gooooool!!"

Da, un gol magnific. Il tin minte pe-ala, clashul dintre el si Hagi in '90 cand au avut cateva contre din care doar Hagi a iesit avertizat cu galben. Apoi osarbatorirea unui gol din 94 la camera, ca un drogat, de altfel si era. Iar acum l-au scos pe brate din tribune . Nu sunt sigur ca a fost chiar asa de mare, sunt sigur ca a intrat drogat pe teren de multe ori si cineva trebuia s-a facut ca nu vede. Oricum nu asa arata un campion

baruch
baruch  •  19 Iulie 2018, 16:18

maradona poate sa faca, sa ceara si sa primeasca absolut orice. cand o sa mor, unul dintre flash-urile care or sa-mi treaca prin fata ochilor, alaturi de femeile iubite, de intamplari, etc. o sa fie golul lui maradona. "genio-genio-genio! ta-ta-ta-ta! gooooool!!"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close