INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST UMANITAR

FOTO Banii lui Kim Kardashian au salvat o echipă de fotbal » Clubul Leeds i-a sărit în ajutor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 20:52 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 21:03

Kim Kardashian s-a implicat financiar în salvarea jucătoarelor de fotbal ale echipei naționale de tineret din Afghanistan. Vedeta din SUA a colaborat cu un rabin și cu clubul Leeds, din Premier League, pentru a facilita zborul sportivelor în Marea Britanie.

Ca urmare a implicării soției lui Kanye West, aproximativ 130 de persoane (30 de jucătoare de fotbal, alături de familiile lor) au ajuns joi dimineață la Londra. Operațiunea a fost confirmată de un purtător de cuvând al familiei Kardashian, care a susținut că vedeta a acoperit costurile de închiriere ale aeronavei care a făcut zborul spre capitala britanică.

Cum s-a implicat Leeds, alături de Kim Kardashian

Alături de Kim Kardashian a mai fost implicat și rabinul Moshe Margaretten, fondatorul unei asociații non-profit din SUA care ajută refugiații afgani, precum și clubul Leeds din Premier League. Echipa de fotbal a oferit sprijin celor 130 de persoane pentru a se adapta și acomoda în țara britanică.

Grupul a reușit să fugă din Afghanistan la începutul acestui an și s-a refugiat în Pakistan, țară în care a obținut vize pentru Regatul Unit. Rămânea problema deplasării spre Marea Britanie, care a fost, însă, rezolvată de fundația rabinului, acesta luând legătura cu Kim Kardashian și obținând sprijinul ei.

„Sunt recunoscător lui Dumnezeu că echipa națională de tineret afgană a aterizat în siguranță la Londra după ce s-a temut pentru viața lor atât de mult timp. Mulțumesc Kim Kardashian pentru finanțarea acestui zbor”, a scris rabinul pe Twitter.

Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
+28 FOTO

Căpitanul echipei: „A fost important să ne mișcăm repede”

„Femeile care fac sport în Afghanistan sunt văzute adesea ca o amenințare împotriva talibanilor care au preluat puterea în țară, la sfârșitul lunii august, după căderea guvernului”, scrie insider.com.

Lucru confirmat și de Khalida Popal, căpitanul echipei, care a declarat că „era important să ne mișcăm rapid pentru a pleca din Afghanistan din cauza represaliilor talibanilor”.

Citește mai multe știri internaționale:

Poate fi șansa carierei pentru Valentin Mihăilă! „E în fruntea listei de achiziții a clubului”

„M-au lovit minute în șir” » Ce a declarat la poliţie jucătoarea de la PSG bătută cu ranga. Imagine horror cu urmele agresiunii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează