INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO „M-au lovit minute în șir” » Ce a declarat la poliţie jucătoarea de la PSG bătută cu ranga. Imagine horror cu urmele agresiunii

Kheira Hamraoui //Foto: Instagram
Kheira Hamraoui //Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 12:16 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 14:04

Kheira Hamraoui, jucătoarea lui PSG, a dezvăluit la poliţie cum a fost bătută cu o rangă de fier, peste picioare, în urmă cu două săptămâni. Bănuită de organizarea atentatului a fost mai întâi o coechipieră, acum e cercetată soția lui Abidal, Hayet. Fostul internațional francez ar fi avut o aventură cu Hamraoui în trecut.

Apar noi amănunte despre incidentul petrecut la Paris, pe 4 noiembrie. Atunci, Kheira Hamraoui, jucătoare la PSG, a fost dată jos din mașina unei coechipiere, Aminata Diallo, și bătută de către unul dintre cei doi huligani mascați care le-au atacat. 

Inițial, de organizarea atentatului a fost bănuită chiar Diallo, care joacă pe același post, mijlocaș, și s-a crezut că astfel voia să-i ia locul în echipă. Arestată și ulterior eliberată, din lipsă de probe, aceasta a dezmințit public orice amestec. 

Kheira Hamraoui: „M-a lovit minute în șir, iar eu am încercat să mă protejez cu mâinile”

Cotidianul L'Equipe a publicat ieri declarațiile date de Hamraoui, 31 de ani, poliției: „Cel care m-a tras afară din mașină m-a lovit și m-a trântit la pământ. Apoi a scos o rangă de fier, de sub haină sau din pantaloni, nu-mi amintesc, și a început să-mi dea peste picioare. M-a lovit minute în șir, iar eu am încercat să mă protejez cu mâinile

Mi s-a părut o veșnicie, deși Aminata spune că totul s-a petrecut foarte rapid. Apoi, cei doi mascați au fugit, pentru că se apropiau alte mașini. Probabil că undeva, în apropiere, îi aștepta cineva”. 

Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi comandat asaltul fiindcă era înșelată

Hamraoui susține că l-a auzit pe atacator strigându-i „îți place să te culci cu oameni însurați”, detaliu confirmat și de Diallo, care se afla în mâinile celuilalt huligan. Autoritățile pariziene au extins investigația, iar cotidianul Le Monde susține că o legătură cu incidentul de acum două săptămâni ar putea avea fostul internațional francez Eric Abidal și soția acestuia, Hayet. 

Despre Abidal s-a scris că ar fi avut o aventură cu Hamraoui, iar Hayet e posibil să fi căutat răzbunare. Aflată în București la ora atacului, împreună cu soțul, pentru o lucrare dentară, ea ar urma să fie audiată de procurorul însărcinat să rezolve cazul. Deocamdată, ca martor. Același Le Monde a dezvăluit că Hamraoui l-ar fi sunat pe Abidal chiar a doua zi după incident, din spital!

Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
Kheira Hamraoui
+7 FOTO

3 săptămânide concediu medical a primit Kheira Hamraoui. De asemenea, primește consiliere pisihologică, iar PSG i-a angajat un bodyguard

Citește și:

Un fost jucător de la Barcelona și Arsenal îl va antrena pe Ianis Hagi la Rangers

Fiul fostului atacant de la Poli Timișoara a ajuns la Academia lui Manchester United: „Tot pentru România vreau să joc”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează