INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Un fost jucător de la Barcelona și Arsenal îl va antrena pe Ianis Hagi la Rangers

Rangers este lider în Scoția // foto: Guliver/gettyimages
Rangers este lider în Scoția // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 09:56 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 10:17

Giovanni van Bronckhorst (46 de ani) are șanse mari să devină noul antrenor al lui Ianis Hagi (23) la Rangers.

Campioana Scoției și-a găsit „principal” după ce Steven Gerrard, antrenorul din ultimii 3 ani, a ales să ia drumul Premier League, semnând cu Aston Villa. Olandezul Giovanni van Bronckhorst este la un pas de a semna cu Rangers, potrivit presei britanice.

Rădoi îl vede pe Chiricheș ca noul lider, dar un jucător cu 3 ani la națională vânează șefia! Ce spune Dorinel Munteanu
ROMANIA
Rădoi îl vede pe Chiricheș ca noul lider, dar un jucător cu 3 ani la națională vânează șefia! Ce spune Dorinel Munteanu

Giovanni van Bronckhorst, la un pas de a bate palma cu Rangers

The Athletic scrie că Giovanni van Bronckhorst, ultima dată antrenor la Guangzhou R&F, în China, negociază cu Rangers încă de sâmbătă și că doar mici detalii au rămas de pus la punct.

El i-ar conduce pe Ianis Hagi & compania pentru prima dată pe 25 noiembrie, la meciul din grupele Europa League cu Sparta Praga. Rangers are și un meci intern pe 21 noiembrie, în Cupa Ligii, cu Hibernian, dar este improbabil ca van Bronckhorst să stea pe bancă la acea partidă.

Înainte de Guanghzou R&F, Giovanni van Bronckhorst a mai antrenat la prima echipă a celor de la Feyenoord, precum și la echipa U21 a clubului olandez.

Un fost jucător de la Barcelona și Arsenal îl va antrena pe Ianis Hagi la Rangers
Giovanni van Bronckhorst // foto: Guliver/gettyimages

Giovanni van Bronckhorst este chiar un ex-jucător la Rangers, cu 3 ani petrecuți în Scoția, perioada 1998-2001. Ulterior a evoluat pentru Arsenal, Barcelona și Feyenoord, de la care s-a retras în vara lui 2010.

Rangers, într-o poziție bună în Scoția

Rangers este lider în campionatul Scoției, cu 30 de puncte acumulate în 13 etape, 4 peste marea rivală Celtic. În Europa League, Rangers este pe 3 în grupa A, la egalitate de puncte (4) cu Sparta Praga și 8 puncte sub Lyon.

Steven Gerrard, fostul antrenor, a pregătit-o pe Rangers pentru 192 de meciuri, 124 dintre acestea fiind câștigate. În sezonul 2020/2021, Gerrard i-a adus clubului din Glasgow primul titlu după 10 ani!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ciprian Tătărușanu s-a destăinuit în Corriere dello Sport: „Nu regret că m-am retras de la națională”

Barcelona nu se mulțumește doar cu Dani Alves » Laporta anunță: „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
klauz
klauz  •  18 Noiembrie 2021, 16:29

Il va antrena inspre banca de rezerve iar de acolo il va antrena inspre Rangers 2, din liga Lowlands... De acolo se va antrena singur inspre Farul.

remarque
remarque  •  18 Noiembrie 2021, 15:06

Ianis va pleca la Aston Villa. Deci nu-l va antrena decat pe final de cariera, dar nu la Rangers ci la Randers. In rest stirea e adevarata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close