INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona nu se mulțumește doar cu Dani Alves » Laporta anunță: „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta!”

Lionel Messi și Andres Iniesta 
Foto: Imago
Lionel Messi și Andres Iniesta Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 18:26 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 22:54

Barcelona l-a prezentat astăzi pe Dani Alves (38 de ani), revenit după 5 ani la clubul blaugrana, iar președintele catalanilor, Joan Laporta, speră ca în viitor Leo Messi (36) și Andres Iniesta (37) să se întoarcă și ei la clubul unde au cunoscut cea mai mare performanță.

În acest moment, Messi și Iniesta se află sub contracte cu alte echipe, dar Laporta speră ca în anii următori cei doi să revină la Barcelona. Cei doi ar putea ocupa funcții în conducere, dacă aleg să se întoarcă după retragere.

„Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta. S-a întâmplat asta și cu Dani Alves, chiar vreau să-i mulțumesc pentru că a văzut situația clubului și a vrut să vină în ajutor. Îi mulțumesc și pentru că a făcut un efort economic. Este de apreciat. Sunt oameni care au făcut acest club grozav. 

Messi și Iniesta sunt spectaculoși. Nu pot prezice viitorul, ei încă joacă, dar au făcut clubul grozav, mereu sunt în atenția noastră, deși acum au contract cu alte cluburi și trebuie să-l respecte. Dar în viață nu stii niciodata”, a declarat Laporta potrivit Marca.

Argentinianul a părăsit Barcelona în vara acestui an din cauza problemelor financiare ale clubului, care nu a putut să-i înregistreze noul contract la Ligă, în timp ce Iniesta a plecat de la catalani, în 2018, la Vissel Kobe, în Japonia, formație pentru care evoluează și în prezent.

Mereu am spus că mi-ar plăcea să ajut clubul cum pot, să fiu util. Mi-ar plăcea să fiu director tehnic într-o zi. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau în altă parte. Sau dacă va fi într-o altă manieră. Dacă există această posibilitate, mi-ar plăcea ajut pentru că este clubul pe care-l iubesc. Mi-ar plăcea să crească în continuare și să fie printre cele mai bune din lume
-Leo Messi, ex-Barcelona

Dani Alves, prezentat azi la Barcelona: „Jucam și gratis”

Brazilianul a fost prezentat azi pe stadionul Camp Nou și a oferit o imagine inedită. Îmbrăcat elegant, într-un costum negru, Alves a ales să vină în șlapi, deși la Barcelona erau doar 12 grade. 

Explicația? Fundașul a vrut să repete momentul din 2008, când s-a transferat pentru prima data la Barcelona, de la Sevilla. „Vin în șlapi pentru că multe lucruri se pot schimba, dar unele nu”, a spus Alves.

Barcelona nu se mulțumește doar cu Dani Alves » Laporta anunță: „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta!”
Dani Alves în 2008

Nu îmi găsesc cuvintele. Este o zi specială pentru mine, pentru că mă întorc aici după 5 ani și trebuie să mă bucur de asta. Am vrut să revin și să ajut. Garantez că pot ajuta. Pot să-i ajut pe jucători să înțeleagă ce înseamnă Barcelona. Xavi m-a sunat să mă întrebe dacă pot da o mână de ajutor. 

I-am zis «E vorba de Barcelona, iar dacă Barcelona are nevoie de mine, nu mă interesează nimic. Dacă e nevoie, joc gratis. Văd eu cum o rezolv cu clubul». Nu mi-am imaginat asta niciodată. Nu pot să explic de simt. Acum sunt ca un copil, dar de 38 de ani. 

Sunt foarte fericit. Am venit pentru a fi din nou puternici, pentru a aduce o o energie bună. Voi respecta acest tricou, așa cum a făcut făcut-o toată viața
-Dani Alves, FC Barcelona

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Gafă incredibilă în preliminariile CM 2022! Naționala lui Hector Cuper poate fi exclusă de la baraj » Cazul a ajuns la FIFA

Germania nu se joacă » 4 jucători interziși în hotel pentru că nu sunt vaccinați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează