INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Germania nu se joacă » 4 jucători interziși în hotel pentru că nu sunt vaccinați

Kimmich, Musiala, Gnabry și Choupo-Moting nu mai au voie să se cazeze cu echipa Germaniei
Kimmich, Musiala, Gnabry și Choupo-Moting nu mai au voie să se cazeze cu echipa Germaniei

Articol de - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:07 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 16:05

Kimmich, Musiala, Gnabry și Choupo-Moting nu mai au voie să se cazeze în hotelul lui Bayern deoarece nu sunt vaccinați și nici n-au trecut recent prin boală, ca să fi dezvoltat anticorpi. Măsurile sunt parte din ultimele restricții impuse în Germania, după o nouă explozie a numărului de infectări cu COVID-19.

Deși am fost loviți crunt de al 4-lea val de infectări cu COVID-19, la noi jucătorii vaccinați și aceia care n-au făcut-o încă pot fi cazați în același hotel și pot lua loc la aceeași masă. Nemții, în schimb, au trecut la măsuri drastice, iar primul club afectat este chiar liderul Bundesligii, Bayern Munchen. 

„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”
PSG
„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”

4 jucători din naționala Germaniei nu au voie în hotel, fiindcă e spațiu închis

Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry și Eric Maxim Choupo-Moting nu mai au voie în hotelul echipei, „Maximilian‘s", considerat un spațiu închis, pentru că nu s-au imunizat și nici nu fac parte dintre aceia reveniți după ce au trecut recent prin boală, ca să fi dezvoltat anticorpi. 
 

Acestea sunt parte din restricțiile impuse în Germania, după o nouă explozie a numărului de infectări cu COVID-19. 

Cei patru s-au aflat în izolare, după ce au intrat în contact cu coechipierul Nicklas Suele, testat pozitiv la ultima acțiune a echipei naționale. 

Kimmich, Musiala și Gnabry au ratat meciurile Germaniei cu Liechtenstein (9-0) și Armenia (4-1), însă acum sunt ok. Suele, în schimb, mai are nevoie de câteva zile, precum și de un test negativ înainte de a reveni la antrenamente.

Politicul pune presiune 

Primul ministru al Bavariei, Markus Söder, s-a exprimat „pentru obligativitatea vaccinării în cazul anumitor profesii". Și consideră că "aici poate fi luat în calcul și domeniul fotbalistic. 

Ar fi mesajul potrivit pentru unitatea fani-jucători. Nu poți să le permiți accesul în stadion doar suporterilor imunizați, dar pe teren să ai și fotbaliști nevaccinați".

Citește și: 

Van Gaal, supraom! A calificat Olanda din scaunul cu rotile: „Pentru a antrena, îți trebuie doar creier”

Daniel Mândroiu sau Danny Mandroiu » Cine e jucătorul cu tată român dorit de Celtic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  17 Noiembrie 2021, 21:57

bravo lor! oameni care isi folosesc creierul; un om informat, nu poate fi manipulat! Respecte lor! INCA NU S-AU VACCINATI pt ca stiu ... ce stim si unii din noi!!!

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  17 Noiembrie 2021, 18:44
Postat de euoltean pe 17 Noiembrie 2021, 15:13

In Austria deja se 'sparge' *** cu certificatul verde, asa va fi peste tot.

Foarte bine!!!

nebeleizis
nebeleizis  •  17 Noiembrie 2021, 15:58
Postat de euoltean pe 17 Noiembrie 2021, 15:13

In Austria deja se 'sparge' *** cu certificatul verde, asa va fi peste tot.

In Austria "About two million people who have not been fully vaccinated against Covid-19 have been placed in lockdown in Austria as the country faces a surge in cases.".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close