INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

FOTO Mesajul care a cucerit Olanda » Ce i-a transmis lui Frenkie de Jong superba lui iubită, Mikky Kiemeney

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 12:39

Mikky Kiemeney i-a transmis mijlocașului care se va transfera de la Ajax la Barcelona: ”Transformă ultimele săptămâni în cele mai frumoase săptămâni petrecute la Ajax”.

După câștigarea Cupei Olandei, o surpriză îl aștepta pe Frenkie de Jong, care se va transfera la vară de la Ajax la Barcelona. Și mai frumoasă. Un mesaj de la iubita sa, Mikky Kiemeney. Un mesaj video care a cucerit Țara Lalelelor.

„În urmă cu un an, aveam un prieten foarte morocănos”

„Bună, Frenk. Tocmai am terminat lecția de spaniolă. Aș fi vrut să-ți zic ceva în spaniolă, dar, dacă nu te superi, o voi face în olandeză. Nu vorbesc încă atât de bine spaniola”, a început Mikky.

„Cu un an în urmă, stăteai întins, cu o gleznă umflată. Iar eu aveam un prieten foarte morocănos. Dacă privești unde suntem acum, poți fi tare mândru de tine. Ai muncit mult și ai dovedit tuturor nu doar ce simț al umorului ai, ci mai ales ce mare fotbalist ești”, a continuat superba blondă.

„Bucură-te alături de prietenii tăi!”

„Bucură-te să joci în tricoul lui Ajax și să fii alături pe teren de prietenii tăi! Știu cât de mult îți dorești să cucerești titlul, Cupa și să ajungi în finala Ligii Campionilor. De aceea îți spun: transformă ultimele săptămâni în cele mai frumoase săptămâni petrecute la Ajax. Sunt mândră de tine. Te iubesc. Big kiss, Mik”.

Frenkie a fost încântat. „Minunat mesaj. Mereu îmi pregătește câte o surpriză”.

 Citește și:

Ajax, sezon de vis » Primul trofeu după 5 ani! » „Sărbătorim cu bere fără alcool!” + Cifră record la bursă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează