INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

FOTO Mesajul special al lui Neymar: „Rafaella, iubirea mea pentru tine e infinită”

Rafaella, sora lui Neymar +17   FOTO
Rafaella, sora lui Neymar

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 18:56

Neymar (27 de ani), atacantul lui PSG, i-a transmis un mesaj special frumoasei Rafaella, sora sa care luni a împlinit 23 de ani.

„Iubirea mea, felicitări! Dumnezeu să te binecuvânteze și să te protejeze. Voi fi întotdeauna aici pentru tine, pentru tot ce ai nevoie... Iubirea mea pentru tine e infinită și mă rog mai mult pentru tine decât pentru mine.

Bucură-te de ziua ta așa cum meriți, nu sunt lângă tine, dar mă gândesc la tine. Te iubesc, Rafaella”, a fost mesajul de pe Instagramul lui Neymar pentru sora sa.

Neymar n-a putut fi în Brazilia alături de Rafaella, fiind în prezent în recuperare după accidentarea suferită în tricoul lui PSG. De altfel, e pentru prima dată când Neymar nu e alături de sora sa de ziua ei de naștere.

Vezi și:

VIDEO David Beckham, farsă de coșmar în SUA cu noua lui statuie: „Ăsta nu sunt eu! Ce naiba mi-ați făcut?!” :D

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close