INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DAVID BECKHAM

VIDEO David Beckham, farsă de coșmar în SUA cu noua lui statuie: „Ăsta nu sunt eu! Ce naiba mi-ați făcut?!” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 12:12

Fostul internaţional englez David Beckham (43 de ani) a fost omagiat la începutul acestei luni cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy, pentru contribuția avută la dezvoltarea campionatului american de fotbal.

Mijlocașul a evoluat pentru LA Galaxy în perioada 2007-2012.

Statuia a fost dezvelită înaintea meciului de pe teren propriu cu Chicago Fire, câştigat cu scorul de 2-1, în prima etapă a MLS.

FARSĂ ÎNAINTE DE INAUGURARE

Însă înainte să se bucure în totalitate de adevărata statuie, Beckham a fost victima unei farse nebune pusă la cale de cei de la ”The Late Late Show”, un talk-show de noapte.

Aceștia i-au prezentat fostului mare fotbalist o statuie falsă, care nu prea semăna cu acesta. Când a fost descoperită „opera de artă”, fostul mare fotbalist a rămas dezamăgit, dar a încercat să-și păstreze calmul: „Ăsta nu sunt eu, nu arată ca mine. Doar la păr ne asemănăm. Nu puteți pune așa ceva în fața stadionului. E inacceptabil. Vor veni din Londra și părinții mei la inaugurare, e ceva important pentru mine și cred că și pentru cei de la club. Copiii mei vor începe să plângă dacă o văd”

Sculptorul fals s-a justificat explicându-i că: „Ați ieșit așa pentru că am încercat să vă surprind în mișcare, dar sunteți dvs”.

În timpul farsei, Beckham era tot mai agitat și disperat, în timp ce actorii care participau la farsă se amuzau de reacția acestuia.

VIDEO Filmul farsei și reacția antologică a lui Becks aici: 

La final, James Kimberley Corden (40 de ani), autorul principal al farsei, a intrat în scenă și Beckham a respirat ușurat, înțelegând că este vorba despre o glumă și că statuia respectivă nu era cea originală. 

Becks și-a încheiat cariera în 2013, după ce a evoluat pentru echipe importante precum Manchester United, Real Madrid, AC Milan, PSG și LA Galaxy.

Iată cum arată statuia adevărată a marelui fotbalist englez, dezvelită pe 3 martie la stadionul lui LA Galaxy:

david beckham statuie
foto: reuters

Citește și:

VIDEO George Pușcaș, gol după gol în Italia: gol cu Venezia

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (3)
824078664332990
Geo Geo  •  13 Martie 2019, 13:05

SA NU-TI FACI CHIP CIOPLIT! ASA CA ...........

victor33
victor33  •  12 Martie 2019, 16:18

Foarte misto! :)) Saracu' om... Dar a reactionat exemplar.

forzzainter
forzzainter  •  12 Martie 2019, 14:11

Tare de tot :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează