INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTIVI

FOTO Nu s-au oprit până n-au pus-o la pământ » Statuia lui Zlatan Ibrahimovic nu mai există!

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 10:46

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), fotbalistul transferat recent de AC Milan, a fost distrusă de fanii echipei Malmo, după ce suedezul a cumpărat un pachet de acțiuni al clubului Hammarby, rivala formației la care atacantul suedez a făcut primii pași importanți în fotbal.

În trecut, ultrașii furioși ai lui Malmo au folosit sintagme reprobabile, precum „țigan” sau amenințări, când au vrut să se răzbune pe „Ibra”.

ZLATAN I-A SFIDAT

„Hammarby este un club fantastic și respectat în Stockholm. Mereu mi-au plăcut echipa și fanii ei pasionați, m-au impresionat reușitele din ultimii ani. E distractiv și entuziasmant să reușesc să mă implic în dezvoltarea lui" - Ibrahimovic

Statuia suedezului avea o înălțime de 2,7 metri și cântărea aproximativ 500 de kilograme. „Când vii la New York ai Statuia Libertății, iar când vii în Suedia ai statuia lui Zlatan”, afirma Zlatan în octombrie.

vezi și:

ESPANYOL - BARCELONA 2-2 // FOTO Pace în derby-ul catalan din La Liga! Barca, egalată de Real Madrid în fruntea clasamentului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  05 Ianuarie 2020, 12:22

*** rău suedezii ăștia,au o mentalitate și un caracter ***,mai au curajul să vorbească despre noi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Ianuarie 2020, 12:03

ai naibii romanii astia! cand te gandesti ca il injurau in suedeza pe baiatul ala, Isak! cred ca tot ei, rasisti nemernici s-au dus si au distrus statuia lui Zlatan! *** se dau politically correct cand, de fapt, sunt cei mai rasisti! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează