CAMPIONATE  ·  SPANIA

FOTO OFICIAL Barcelona a prezentat primul transfer al iernii: "Va fi minunat să fiu în vestiar cu Messi"

FOTO: Facebook @FC Barcelona +14 FOTO
FOTO: Facebook @FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 17:34

Columbianul Jeison Murillo (26 de ani) a fost prezentat oficial la FC Barcelona. Fundașul central crede că se va adapta rapid la filosofia catalanilor.

"Toată lumea știe ce înseamnă Barcelona. Este un vis îndeplinit să ajung aici. Sper să rămân aici o perioadă lungă de timp și să intru în memoria fanilor. Zâmbetul de pe fața mea spune probabil totul.

Principala mea calitate este că știu să joc cu mingea la picior. Mă voi adapta rapid la filosofia Barcelonei și sper să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor", a declarat Murillo la prezentarea oficială. 

49089485 10157385360094305 4660457395003064320 n +14 FOTO

În vestiar cu 'cel mai bun din lume"

"Am reușit să discut și cu Ernesto Valverde. Mi-a insuflat foarte mult încredere, iar eu voi face totul pentru a nu-l dezamăgi. Abia aștept primul antrenament cu echipa.

Va fi minunat să fiu în același vestiar cu asemenea jucători, în special cu cel mai bun din lume, Leo Messi", a încheiat Murillo. 

1.200.000 €a plătit Barcelona către Valencia pentru împrumutul lui Murillo. Înțelegerea expiră la finalul sezonului în curs

Vezi și: 

Soarta lui Gattuso atârnă de un fir de ață: ”Trădat și tot mai singur” » Care sunt cei 3 posibili înlocuitoriFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1