INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Soarta lui Gattuso atârnă de un fir de ață: ”Trădat și tot mai singur” » Care sunt cei 3 posibili înlocuitori

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 10:54

Pe Gennaro Gattuso, antrenorul Milanului, nu l-ar mai salva nici o victorie cu SPAL, conducerea rossonerilor pregătind deja un plan B, susține Gazzetta dello Sport, și o listă cu înlocuitori: Donadoni, Wenger și Guidolin.

Criza acută ofensivă a împins Milanul să egaleze un record negativ vechi de 34 de ani, dar și pe Gattuso tot mai aproape de demitere, după 0-0 cu Frosinone.

"Soarta lui atârnă doar de un fir de ață. Trădat și din ce în ce mai singur, antrenorului rossonero s-ar putea să nu-i mai folosească victoria cu SPAL. Dar măcar jucătorii săi trebuie să demonstreze că sunt alături de el în ultima clipă", a scris Gazzetta dello Sport.

Care dezvăluie că deja există un plan B și o listă cu 3 înlocuitori: Roberto Donadoni, Arsene Wenger ori Francesco Guidolin.

Cine să ia decizia?

"O echipă fără suflet. Ne lipsesc ideile, inima și golurile!", l-a criticat din nou pe Gattuso ministrul de interne, Matteo Salvini, mare fan rossonero.

"Am jucat jenant și inacceptabil primele 45 de minute, la nivel fizic, dar și mental. Parcă n-am intrat pe teren. Sunt îngrijorat, dar n-am senzația că echipa nu mai e cu mine, altfel aș fi renunțat. Îmi asum vina și există cineva care mă va judeca", explică Rino.

Numai că persistă incertitudinea asupra persoanei care să ia decizia, Milan complăcându-se într-o tăcere și un picaj spre dinafara Europei. Sinonim cu criza lui Higuain, împrumutat cu 18 milioane E pe un sezon și pe sec de 9 meciuri consecutive!

1 echipă din Serie A n-a înscris deloc în ultimele 4 etape, Milan. Din 1984 n-a mai fost așa secetă ofensivă

802 minute fără gol are Higuain la Milan. Pipita a înscris ultima oară acum două luni, la 3-2 cu Sampdoria

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  27 Decembrie 2018, 15:48

Cine e Rino ? Daca e vorba de Gatusso, oficial e Gennaro, restul e pro-steala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează