INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Pantaloni scurți și costum! Cum se vor îmbrăca jucătorii Barcelonei în noul sezon și pe cine vor să imite: îți place noul outfit?

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 13:07

Campioana Spaniei a semnat un contract de trei ani cu nonconformistul designer american Thom Browne. Costum cu sacou, cravată și pantaloni scurți

Barcelona a renunțat la Replay. Nu mai poartă cămășile de blugi în deplasările oficiale din Champions și LaLiga. Revine la costume. Dar niște costume nonconformiste.

Campioana Spaniei tocmai a semnat pe trei ani cu designerul american Thom Browne, care devine sponsor global blaugrana și cel care îmbracă lotul catalan în afara terenului.

De acum, Messi, Luis Suárez, Piqué și Umtiti vor avea costume unice marca Thom Browne: sacou, cravată și pantaloni scurți. Plus șosete diferite. Una cu trei dungi orizontale, alta uni.

Acest model este deja promovat de LeBron James, cel mai bun baschetbalist american al momentului, care a semnat de curând cu LA Lakers. Și el are contract cu Thom Browne.

300 de magazineare Thom Browne în 40 de țări din lumea întreagă

"E onoare pentru Barcelona să fie asociată cu un brand atât de prestigios ca Thom Browne, un jucător important pe piața modei. Cu el, jucătorii noștri vor continua să influențeze lumea și în afara terenului"
Josep Maria Bartomeu, președinte Barcelona

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2243510939024801
Ubi Gogol  •  19 Iulie 2018, 17:50

Si cu sosete rosii, zici ca s-a trezit dintr-un cosmar , trebuia sa ajunga la antrenament si a luat ceva repede pe el

2243510939024801
Ubi Gogol  •  19 Iulie 2018, 17:49

Acum prostul gust se cheama "trend" , an de an se trezesc unii ca revin la moda nu stiu ce obiceiuri, de pe timpul lui Pazvante. Daca ti-e dor sa te mai dai cool la o pipita care nu stie altceva decat prosteala sau n-ai bani de lame de ras se cheama "stilul lumber". Asta cu pantalonii scurti la costum n-a fost niciodata la moda, e de un prost gust rar. Dar ce sa facem, asa zic stilistii si martofoii modei. Treaba lor. Eu nu i-as fi imbracat asa nici pe aplaudacii de la CC AL PCR

485809194904413
Costel Tudor  •  19 Iulie 2018, 16:33

DEGRADARE UMANĂ aproape de apogeu !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează