INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

FOTO Scenariu incredibil în Rusia! Cel mai titrat club cheamă arbitrii la poligraf și anunță retragerea din campionat: „Nu mai luăm parte la circul ăsta”

FOTO: Facebook @fcspartak
FOTO: Facebook @fcspartak

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 17:04 / Actualizat luni, 10 august 2020 18:15

Vasily Kazartsev, arbitrul înfruntării dintre Spartak Moscova și Sochi, scor 2-2, în runda inaugurală din Rusia, va fi supus testului poligraf. Formația din capitală amenință cu retragerea din competiție, din cauza unor decizii interpretabile. 

Leonid Fedun, patronul lui Spartak Moscova, nu s-a oprit doar la a cere un test poligraf. Imediat după meci, acesta a amenințat că va retrage echipa din campionat: „Nu am nevoie de sprijinul nimănui. Voi anunța în scurt timp că ne retragem din campionat. Să îi lăsăm să joace fără noi... Nu mai vreau să luăm parte la circul ăsta, nu mai vreau să îmi sparg banii pe așa ceva. Dacă Spartak nu e dorită, atunci așa să fie”.

Ce i-a nemulțumit pe cei de la Spartak

Oaspeții de la Sochi au primit două lovituri de la 11 metri, ambele în urma consultării sistemul VAR. La prima, în minutul 15, pare că jucătorul lui Spartak (cel în roșu) este faultat. Acesta are prim-planul. 

FOTO Scenariu incredibil în Rusia! Cel mai titrat club cheamă arbitrii la poligraf și anunță retragerea din campionat: „Nu mai luăm parte la circul ăsta”

A doua a fost acordată chiar în minutul 90, tot după un duel interpretabil. Atacantul de la Sochi a lovit mingea, a pierdut posesia, apoi pare să calce pe piciorul fundașului, care a intervenit, într-adevăr, imprudent.

FOTO Scenariu incredibil în Rusia! Cel mai titrat club cheamă arbitrii la poligraf și anunță retragerea din campionat: „Nu mai luăm parte la circul ăsta”

22 de titluriare Spartak Moscova în Rusia (adunate cu cele din perioada URSS). E cel mai titrat club

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Croații, coșmarul echipelor din Liga 1! Palmares negativ în dublele cu Dinamo Zagreb

„Să nu fim imbecili!”. Camerele au surprins discursul apăsat al lui Messi în pauza de la Barcelona - Napoli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pirucul
pirucul  •  10 August 2020, 19:59

cand a luat titlul cu dedicatie in anul centenarului , nu l-am auzit planganduse.

maistorkokir
maistorkokir  •  10 August 2020, 19:14

Pt cine nu stie, echipa din Sochi e aparuta peste noapte in prima liga din Rusia, si e sustinuta puternic din interese politice. Sochi este orasul in care s-au investit cei mai multi bani in ultimii 10 de ani, este destinatia turistica numarul unul din Rusia. Sezonul trecut au scapat de retrogradare in mod dubios, de pilda au castigat cu Rostov 10-1, chipurile, oaspetii au auvt cazuri de Covid-19, si la rusi nu se accepta amanarea, astfel ca au jucat cu echipa de juniori.

100000583129623
Stefan Constantin  •  10 August 2020, 18:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ești p*ost făcut grămadă,la fel ca toți cei care spun că cea mai galonata echipa din liga1 a fost grațiată de la retrogradare...dar plângeți în continuare,nu poate decât sa ne bucure enorm,udându-vă existența mizeră cu lacrimi de frustrare!Crăpați de ciudă!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close