INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

FOTO ȘOCANT » Are tibia făcută praf! A fost publicată radiografia lui Demba Ba, după accidentarea groaznică suferită

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2016 13:33

Demba Ba a suferit ieri o accidentare horror în China, în meciul echipei sale, Shanghai Shenhua, cu Shanghai SIPG, după o intrare dură lui Sun Xiang.

Goal.com a publicat radiografia făcută de fotbalistul senegalez născut în Franța, iar lucrurile par extrem de grave. Nu se știe cât de bine se va recupera jucătorul de 31 de ani, având în vedere că tibia sa este făcută praf.

Aceeași sursă scrie că Demba Ba a fost dus imediat la spital și i s-a făcut anestezie generală, trezindu-se cu dureri mari câteva ore mai târziu. Prima sa grijă a fost: "Am câștigat meciul?".

Când a ieșit să dea declarații, președintele clubului chinez, Wu Xiaohui, a îzbucnit în plâns, afectat de starea lui Demba Ba.

"Această accidentare i-ar putea încheia cariera. Nu e drept. Ba e prea bun ca să i se întâmple asta"Gregorio Manzano, antrenor Shanghai Shenhua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Iulie 2016, 16:40

Si tu esti praf ca ziarist si nu te opreste nimeni sa publici...nici macar propria constiinta, daca ai asa ceva.

10203895142448076
Ciprian Birtea  •  18 Iulie 2016, 16:31
Postat de gumbo pe 18 Iulie 2016, 14:56

E fractura dubla, tibie si peroneu. Il admir pe Demba Ba, pentru ca se vede pe aceste radiografii ca a mai avut fractura dubla, inainte, in copilarie, poate, si totusi a jucat fotbal de performanta.

Așa e. Se vede depunere de calus deasupra fracturii, ceea ce înseamnă, cum ai zis și tu, că a mai avut o fractură cândva, mai demult. Îl admir și eu și sper să revină după fractura asta. Oricum, va sta departe de gazon.

aeternus
aeternus  •  18 Iulie 2016, 16:03

****** ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează