INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

FOTO Soția unui fotbalist, numită președintele echipei: „Suntem mândri cu o astfel de leoaică. Nu mai avem voie să fim pe locul 2”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 11:45

Irina Moroziuk, soția internaționalului ucrainean Mykola Moroziuk, a fost numită președinte la echipa de fotbal FC Lion din orașul Lvov. 

„Este singura femeie preşedinte din fotbalul de club ucrainean. Suntem mândri să avem printre noi o astfel de leoaică. Cu un aşa preşedinte nu avem voie să fim pe locul doi sau trei, i-am promis că vom lupta pentru victorie la fiecare meci”, a fost comunicatul echipei din Lvov. 

Frumoasa blondă în vârstă de 30 de ani a reacționat și ea: „Leii mei, este o mare onoare pentru mine de a fi preşedintele acestei echipe. Avem obiective importante, victoriile ne aşteaptă”. 

Mykola Moroziuk (31 de ani), soțul Irinei, joacă la turcii de la Rizespor și are 14 selecții în naționala Ucrainei. A evoluat în trecut și pentru Dinamo Kiev.

Irina Moroziuk știe și cu mingea. Blonda s-a filmat în timp ce jongla cu balonul pe care și l-a pus pe spate, apoi s-a dezbrăcat fără să-i cadă mingea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  15 Martie 2020, 12:18

Cum bah sa vezi poze ca aia si sa o pui Presedinta de club??? Doamne, ce a ajuns lumea....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează