INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Suflet de copil » Gestul superb al lui Sergio Agüero

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 10:23

Sergio Agüero a invitat acasă un puști de 10 ani, bolnav de cancer, și i-a făcut cadou o pereche de ghete și un tricou al lui Manchester City cu autograf.

Sergio Agüero nu impresionează doar prin ceea ce reușește în teren. Atacantul lui Man. City are și un suflet caritabil și i-a făcut o imensă bucurie unui copil de zece ani, alinându-i suferința. Golgeterul argentinian l-a invitat joi acasă pe Callum Foy (aflat în tratament pentru o tumoare la gât și pe creier), împreună cu familia sa. L-a ajutat să mai uite câteva ore de teribila dramă prin care trece, tânărul fan, afectat de o formă rară de neurofibromatoză, urmând să meargă în luna septembrie în Germania pentru o terapie de zece săptămâni.

S-a pozat cu puștiul

Kun i-a pregătit două surprize micului său suporter. I-a oferit cadou o pereche de ghete cu autograf plus un tricou al campioanei Angliei, tot cu semnătura lui. În timpul petrecut împreună, jucătorul lui Guardiola a făcut multe poze cu Callum și familia acestuia și i-a arătat filmulețe cu momente importante din cariera sa. Inclusiv cu baloanele luate acasă după ce a reușit hat-trick-uri, ultimul fiind la 6-1 cu Huddersfield, în etapa trecută.

5
goluri în 3 meciuri a înscris Sergio Agüero pentru Manchester City în acest sezon, 3 în campionat și două în Supercupa Angliei

Vezi și: VIDEO Courtois a câștigat respectul fanilor lui Real Madrid » Gestul portarului a făcut senzație

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează