INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLVES

FOTO Tulburător! Cicatricea lui Raul Jimenez care ne amintește de gravul accident al lui Chivu

Cristi Chivu a suferit aceeași operație ca Raul Jimenez, pentru fractură craniană.
Cristi Chivu a suferit aceeași operație ca Raul Jimenez, pentru fractură craniană.

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 16:26 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 16:27

Raúl Jiménez, atacantul mexican al lui Wolverhampton, a fost în tribună marți la înfrângerea cu Everton, scor 1-2, și i s-a văzut cicatricea rămasă după ce a fost operat pentru fractură craniană. Așa cum i s-a întâmplat și lui Cristi Chivu, la Inter, în ianuarie 2010.

O imagine tulburătoare. Raúl Jiménez a apărut în tribune la Wolverhampton și pe capul său s-a văzut cicatricea rămasă după intervenția chirurgicală la care a fost supus pe 29 noiembrie. Suferise o fractură craniană, urmare a unei ciocniri cu David Luiz (Arsenal). Nu se știe dacă va mai putea juca în acest sezon. Sigur, va purta o cască de protecție.

FOTO Tulburător! Cicatricea lui Raul Jimenez care ne amintește de gravul accident al lui Chivu
Raul Jimenez

O fotografie care ne-a amintit de grava accidentare a lui Cristi Chivu. Pe 6 ianuarie 2010, la o partidă cu Verona, în deplasare, fundașul lui Inter s-a lovit cap în cap cu Pellissier, viața sa fiind în pericol. A fost operat în acea noapte pentru o fractură de os parietal drept. "Când eşti operat la cap, te gândeşti chiar şi că nu te vei mai trezi", avea să afirme Chivu. Surprinzător, a revenit pe gazon după doar 77 de zile, cu o imensă cicatrice, pentru cel mai bun sezon al carierei, în care a cucerit "tripla": titlul în Serie A, Cupa Italiei și Champions League. Până la finalul carierei, în 2014, a jucat cu cască.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pandemia produce lideri-surpriză în Europa! AC Milan, Manchester United sau Lyon, printre echipele care au profitat de noul cadru al fotbalului

JUVENTUS. Radu Drăgușin, lăudat de Andrea Pirlo, criticat de jurnaliștii italieni » Cum s-a descurcat la primul meci ca titular

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează