INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

FOTO Ultrașii lui AS Roma nu mai suportă umilințele » Au atacat jucătorii la ultimul antrenament! Pereții casei unui star, pictați cu mesaje amenințătoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 12:05

Ultrașii celor de la AS Roma au atacat cu pietre autocarul formației și au pângărit pereții locuinței fundașului sârb Aleksandr Kolarov.

Ultimele două partide au fost de coșmar pentru AS Roma. Weekend-ul trecut au remizat cu Atalanta, scor 3-3, după ce în minutul 40 aveau un avans de 3 goluri, apoi au fost umiliți în Cupa Italiei, scor 1-7, de Fiorentina.

Un grup de ultrași i-a așteptat pe Eusebio Di Francesco și elevii săi la baza de antrenament de la Trigoria, atacându-i cu ouă și bucăți desprinse din borduri. Cel mai aprig contestat a fost sârbul Kolarov, care după egalul cu Atalanta a ripostat la criticile fanilor.

„Kolarov, un croat nereușit”

Casa lui Kolarov a fost împânzită cu mai multe mesaje jignitoare, printre care „Kolarov, vezi-ți lungul nasului!” sau „Kolarov, un croat nereușit”.

dyzauzfwkaamurh

Sârbul Kolarov a venit la Roma în vara lui 2017, de la Manchester City, în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

5este locul ocupat de AS Roma în Serie A, la un punct în spatele lui AC Milan, ocupanta ultimului loc care asigură calificarea în următoarea ediție de Liga Campionilor

Vezi și: 

VIDEO Manuel Scavone, rămas inert pe gazon în secunda 5 a meciului dintre Lecce și Ascoli » Clipe de groază în Italia și decizia luată de arbitrul înfruntării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează