INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Un jucător al lui Zidane a șocat de ziua lui » S-a pozat cu pistolul la cap, iar fratele lui a stricat sigla lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 10:09

Jucătorul lui Real Madrid Theo Hernandez și-a aniversat ziua de naștere pe 6 octombrie.

Fundașul stânga a împlinit 20 de ani și a făcut a doua zi o superpetrecere la el acasă. Imaginile care au "transpirat" de la eveniment au uimit pe toată lumea!

Doi bărbați îmbrăcați în tricoul lui Real Madrid s-au prefăcut că-l amenință cu pistoale și bastoane pe fotbalist, iar fratele său, Lucas, și el fotbalist, dar la Atletico, s-a pozat cu tortul cu poza lui Theo de la Real Madrid și a acoperit sigla, băgând degetul în tort.

Theo a fost în centrul unor polemici chiar când a venit de la Atletico la Real Madrid din cauza prietenei sale, Adriana Pozueco, mare fană a echipei lui Simeone, care n-a ezitat să-și arate public susținerea față de echipa sa preferată, în ciuda faptului că iubitul său evoluează acum pentru marea rivală.

"Mulțumesc tuturor pentru urări, a fost o zi de neuitat"
Theo Hernandez pe Twitter

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
poison
poison  •  08 Octombrie 2017, 10:54

CocaIari peste tot.. e clar, in maxim 2 ani nu se mai aude de el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează