INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO UPDATE Kevin-Prince Boateng, fotbalistul ales de Barcelona pentru a întări atacul! Ce spunea soția despre el: „Facem sex de 10 ori pe săptămână și de aceea se accidentează”

Kevin Prince Boateng +12   FOTO
Kevin Prince Boateng

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 23:39

Ghanezul Kevin-Prince Boateng, 31 de ani, este atacantul ales de Barcelona pentru a fi rezerva lui Luis Suarez.

update 23:30

Barcelona a oficializat mutarea lui Kevin-Prince Boateng. Jucătorul s-a pozat deja în tricoul catalanilor și va fi împrumutat până la vară. 

 

Știrea inițială

După plecarea lui Munir, Barcelona a căutat un atacant pentru a fi rezerva uruguayanului Luis Suarez, iar Sky Sports anunță: Kevin-Prince Boateng este alesul catalanilor.

Boateng, care este legitimat la Sassuolo, va veni sub formă de împrumut, iar Barcelona va plăti 8 milioane la vară pentru transferul definitiv.

Boateng, născut la Berlin, a venit în vară la Sassuolo și a dat 5 goluri în 15 meciuri. A  mai jucat la Hertha Berlin, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke, Las Palmas și Eintracht Frankfurt.

Kevin-Prince Boateng are dublă naționalitate, ghaneză și germană, fiind născut în Germania, din părinți ghanezi. Atacantul a ales să joace pentru naționala Ghanei, în timp ce fratele lui, Jerome Boateng, reprezintă Germania.

8.000.000 €este cota lui Boateng, potrivit transfermarkt

Divorțează de soție

Kevin-Prince și soția sa, Melissa Satta, vor divorța în curând, după ce au depus actele necesare. În urmă cu câțiva vani, Melissa spunea că Boateng se accidentează atât de des ca urmare a partidelor de sex.

Facem sex de 10 ori pe săptămână și de aceea se accidentează atât de des. Mi-e teamă că acesta e motivul accidentărilor”, spunea Melissa Boateng.

melissa satta boateng 2 +13 FOTO

Citește și:

Lovitură pentru Barcelona! Un jucător esențial s-a accidentat: are entorsă la gleznă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  21 Ianuarie 2019, 22:40

Cine este subiectul acestui articol, domnul Boateng sau domnișoara cea cu forme voluptoase? Sau pentru dumneavoastră nu mai este nicio diferență între ei doi? Din câte știu sunteți revistă de sport nu revistă de adulți. Sau mă înșel?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Ianuarie 2019, 19:01

2019 se anunță un an fast pentru Boateng! Scapă *** și se transferă la Barcelona!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează