INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO UPSS! Ce se vede în oglinda vilei din Dubai unde Cristiano Ronaldo și-a petrecut vacanța de iarnă :)

FOTO: Instagram +12   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 14:43

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt mai activi ca niciodată pe rețelele de socializare. Cei doi împreună cu fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr., au revenit în Italia, la reședința din Torino, dar continuă să posteze imagini din vacanța petrecută în Dubai.

O fotografie rară, în care Ronaldo nu se antrenează, a fost postată astăzi de Georgina pe Instagram. Frumoasa spanioloaică de 24 de ani se admiră într-o oglindă, în timp ce starul lui Juventus se relaxează pe marginea piscinii. 

2 +13 FOTO

Săptămâna clipurilor virale

Ronaldo și-a petrecut vacanța în Dubai. Portughezul a postat un clip în care aleargă pe o șosea din deșert împreună cu fiul și prietenii săi. Detalii AICI.

Al doilea clip a fost postat din interiorul reședinței de la Torino. Mai exact din sala de forță, acolo unde se pregătea alături de Cristiano Jr. și de Georgina. Detalii AICI. 

Vezi și: 

Nici Messi, nici Ronaldo » Fostul antrenor de la Real Madrid are o variantă supriză în privința celui mai bun fotbalist din istorie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mrtweaks
mrtweaks  •  08 Ianuarie 2019, 18:25

UPSS! Din nou zero creativitate si profesionalism la GSP. Hai cu barfa, scandal si gagici imbracate sumar, ca sportu e plictisitor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează