INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Soția lui Immobile a făcut furori în sudul Italiei » Fotografii electrizante cu iubita celui care a câștigat „Gheata de Aur”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 11:37 / Actualizat duminica, 30 august 2020 09:44

Ciro Immobile a avut parte de un sezon de vis la Lazio, reușind să devină golgeterul Europei, cu 36 de goluri marcate, după un duel aprig cu Cristiano Ronaldo în clasamentul marcatorilor din Serie A.

  • Imediat după finalul sezonului, atacantul lui Lazio și-a luat soția, pe superba Jessica Melena, și pe cei trei copiii și au plecat într-o binemeritată vacanță în sudul Italiei, mai exact în regiunea Campania.
+37 FOTO

Immobile și familia sa și-au petrecut vacanța pe un iaht, iar Jessica a postat câteva imagini electrizante în costum de baie. Fotografiile ei au făcut imediat senzație pe internet, mai ales că arată superb după ce a născut de trei ori.

Citește și alte știri mondene:

Bănel Nicoliță a divorțat după 6 ani de superba sa soție » Cum explică fostul fotbalist: „Am încercat să ne mai dăm o șansă...”

FOTO Un fotbalist de top o asaltează cu mesaje pe o vedetă de televiziune care este măritată: „E obsedat de ea, îi scrie de câțiva ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
baba_yaga
baba_yaga  •  29 August 2020, 12:59

Chiar arată bine La Donna lui Immobile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează