INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTING GIJON - ATLETICO MADRID

FOTO + VIDEO Show la meciul Gijon - Atletico » Gameiro a făcut hattrick în 5 minute! Un fost jucător de la CFR a jucat 76 de minute

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 16:33

Atletico Madrid a învins-o mai greu decât o arată scorul pe Sporting Gijon, 4-1.

Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu goluri marcate extrem de rapid. După o primă repriză fără goluri, Atletico a deschis scorul prin Carrasco, care a marcat în minutul 46. Gijon a egalat scorul în minutul 49, prin Sergio Alvarez.

Finalul a fost unul incendiar și l-a avut în prim-plan pe Kevin Gameiro. Francezul, intrat în minutul 62, a reușit un hattrick în 5 minute, marcând în minutele 80, 81 și 85.

Vezi AICI VIDEO

Pentru Gijon a jucat 76 de minute Lacina Traore, fostul atacant al lui CFR Cluj. După 23 de meciuri, Atletico are 45 de puncte, cu 4 mai puțin decât Real, care are 3 meciuri mai puțin. Gijon este pe 18, cu 16 puncte acumulate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează