INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE - PSG 2-3

FOTO + VIDEO Spectacol în stadion, violenţe în afara lui » Supercoregrafie la clasicul Franţei, Marseille - PSG

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 12:06

Olympique Marseille a pierdut meciul de pe Stade Velodrome cu PSG, scor 2-3. Suporterii gazdelor şi-au întîmpinat favoriţii cu o coregrafie de excepţie, dar înaintea meciului au atacat autocarul rivalei.

Gignac a deschis scorul în minutul 30, dar Matuidi a egalat 5 minute mai tîrziu. La pauză avea să fie 2-1 pentru gazde după ce Gignac a reuşit "dubla" în minutul 43.

PSG a reuşit să întoarcă scorul după doar 6 minute în repriza secundă. Marquinhos (49) şi autogolul lui Morel din minutul 51. Oaspeţii au urcat pe primul loc în Ligue 1 cu 61 de puncte, la doar un punct de Lyon.

Marseille e pe 3, cu 57 de puncte, cu şanse minime de a mai cîştiga titlul. Mai sînt 7 etape din campionat.

Violenţe în afara stadionului

Autocarul cu care echipa Paris Saint-Germain s-a deplasat la stadionul lui Olympique Marseille a fost atacat înaintea meciului  în apropierea arenei de fanii gazdelor.

Un geam a fost spart de o minge de golf aruncată de un suporter, informează Le Figaro. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc la aproximativ 800 de metri de stadion.

Suporterii au aruncat cu mai multe obiecte spre autocar. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close