INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Francesco Totti a fost testat pozitiv cu COVID-19 după ce a avut simptome în weekend

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 16:54 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 17:19

În vârstă de 44 de ani, campionul mondial italian are și el coronavirus. Rezultatul testului de astăzi a ieșit pozitiv.

Fostul legendar căpitan al Romei s-a infectat cu noul coronavirus. Francesco Totti a avut în weekend simptome, febră mare și stare de slăbiciune, iar astăzi s-a decis să se testeze și rezultatul a fost pozitiv.

Ex-starul giallorossilor, 44 de ani, se află în izolare acasă, dar i-a dat COVID-19 și soției Ilary Blasi, care nu prezintă semne ale bolii. Pe 12 octombrie, Totti și-a pierdut tatăl bolnav, Enzo, tot din cauza virusului, "Șeriful", internat la spitalul Spallanzani, având însă comorbidități.

Citește mai mulre știri din fotbal:

Colegii lui Ianis, prinși în ofsaid! Doi jucători ai lui Rangers au fost trimiși în izolare după ce au încălcat protocolul anti-Covid-19

Mircea Lucescu a făcut deplasare la Barcelona cu doar 13 seniori în lot! Tudor Băluță ratează confruntarea de pe Camp Nou din cauza Covid-19

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  02 Noiembrie 2020, 17:34

Dacă pacientul are sub 65 de ani nu are rost sa ne mai “informați” ca are CoViD decât dacă Doamne Ferește dezvolta complicații serioase. Altfel in afara de un ușor discomfort 2-3 zile ca și la o gripa obișnuita nu va avea absolut nimic. La Steaua au fost testați pozitiv 19 membrii ai lotului. Au fost probleme!? Da, mari! La revenirea din izolare, după doua saptamâni in sufragerie erau complet ieșiți din forma așa ca am câștigat greu primele doua partide iar la al treilea joc intr-o săptămana nu am reușit decât un amărât de meci nul. :-((( Și astea din cauza lu’ ne-a jijji, totul a început după meciul avut in baza din Berceni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează