INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Ce șansă pentru un fotbalist: s-a salvat la limită dintr-un incendiu devastator! Povestea e demnă de film

Francisco Duarte a scăpat dintr-o situație care i-ar fi putut fi fatală
Francisco Duarte a scăpat dintr-o situație care i-ar fi putut fi fatală

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 09:21 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 11:25

Francisco Duarte (21 de ani) este mijlocaş la echipa Club Atlético Rentistas şi a fost testat pozitiv, cu Covid-19, la sosirea în Argentina pentru meciul cu Racing Club din Copa Libertadores. 

El a fost plasat în carantină, fiind cazat într-o cameră de la etajul 11 al unui hotel din Buenos Aires. 

Când aici a izbucnit un incendiu, el nu şi-a dat seama, deoarece nu a simţit fumul, având în vedere că şi-a pierdut mirosul. 

Însă în momentul în care a văzut flăcările, a sărit pe fereastră, fiind preluat şi ajutat apoi de pompierii din Buenos Aires.

Ce șansă pentru un fotbalist: s-a salvat la limită dintr-un incendiu devastator! Povestea e demnă de film

Copa Libertadores: River Plate a jucat cu un mijlocaș în poartă

Vicecampioana Argentinei, River Plate, a învins-o cu 2-1 pe Independiente Santa Fe din Columbia în Copa Libertadores, deși a fost decimată de coronavirus și nevoită să joace în poartă cu mijlocașul Enzo Perez (35 de ani), care a rezistat 74 de minute fără să încaseze gol.

După ce 10 jucători de la River Plate au făcut COVID-19 înainte de meciul cu Boca Juniors, aceștia n-au putut evolua nici în partida din Copa Libertadores contra columbienilor de la Independiente Santa Fe.

Al 5-lea meci, penultimul, din grupa lui River a fost abordat de vicecampioana Argentinei fără cei 4 portari. Cum confederația sudamericană n-a acceptat cerința clubului de a înregistra un al 5-lea portar pe listă, în poartă a jucat mijlocașul Enzo Perez. Detalii pe larg, AICI!

Citește și alte știri de actualitate:

Thomas Tuchel, euforic înaintea finalei Ligii: „Am primit cea mai bună veste din istorie”

Schimbare istorică la Campionatul Mondial! Anunțul făcut de IFAB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează