INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Frank Lampard va fi anunțat mâine la Chelsea! Răsplătit cu 6 milioane dacă ia titlul! Primul manager englez după 23 de ani pe ”Stamford”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 12:48

E decis. Frank Lampard, golgeterul all-time al lui Chelsea, va fi noul manager al londonezilor.

De 23 ani nu a mai avut Chelsea un manager englez. Manager plin, nu interimar. După plecarea lui Glenn Hoddle, în 1996, nu a mai fost niciunul! Au venit 13 străini, dintre care 6 italieni, cel mai mult rămânând Claudio Ranieri, aproape patru sezoane. José Mourinho a stat peste cinci ani, dar în două mandate.

În 2019, Marina Granovskaia, directorul general și mâna dreaptă a patronului Abramovici, aduce în sfârșit un englez pe bancă. Un nume esențial pentru istoria lui Chelsea. Frank Lampard, 41 de ani (2001-2014 pe „Stamford Bridge”), a fost golgeterul all-time al albaștrilor, cucerind succesiv Liga Campionilor și Europa League (2012 și 2013).

Frank, care va pune capăt pactului cu Derby County, are deja un acord cu londonezii. Contract pe trei ani, cu salariu anual fix de 4,5 milioane de euro. Care poate crește la 5 milioane dacă încheie sezonul pe loc de Champions League și chiar la 6 milioane în cazul în care cucerește titlul în Premier League.

211 goluri a marcat Frank Lampard în 648 de partide disputate la Chelsea

24 de victorii a avut Lampard ca manager la Derby (17 egaluri, 16 eșecuri)

Vezi și:

VIDEO Cristiano Ronaldo, ahtiat după viteză » Se antrenează cu recordmanul european al sutei! Imagini fabuloase

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează