INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Scandal imens în Franța! Deschamps: „Benzema mi-a zis că e mort” » Atacantul lui Real a contrat: „Mincinosule, clovnule!”

Karim Benzema l-a ironizat Didier Deschamps. Foto: Imago Images
Karim Benzema l-a ironizat Didier Deschamps. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 13:37 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 13:37

Didier Deschamps (54 de ani), selecționerul Franței, a expus versiunea sa asupra accidentării lui Karim Benzema (35) și a absenței sale de la Campionatul Mondial din Qatar: „Există un singur adevăr și Karim îl știe bine. El nu poate afirma altceva”. Dar căpitanul lui Real Madrid l-a ironizat: „Sfântul Didier. Ce îndrăzneală!”.

O perioadă extrem de delicată la federația franceză. Președintele Noel Le Graet și-a dat demisia după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. 

Antrenorul mirat că nu e sunat să revină în Superliga: „Un mare semn de întrebare pentru mine”
ANTRENORI
Antrenorul mirat că nu e sunat să revină în Superliga: „Un mare semn de întrebare pentru mine”

Corinne Diacre, antrenoarea naționalei feminine, a fost concediată înaintea Mondialului în urma unui alt scandal, care a făcut trei jucătoare importante să renunțe la echipa Franței. Și conflictul între Didier Deschamps și Karim Benzema, început la turneul din Qatar, continuă violent.

Didier Deschamps: „Benzema era distrus, acest Mondial însemna mult pentru el”

Selecționerul a prezentat versiunea sa asupra accidentării și plecării lui Benzema de la lotul albastru într-un interviu pentru Le Parisien.

„Ne insultă cine spune că mai puteam aștepta o decizie asupra sa. Există un singur adevăr și Karim îl știe bine. După leziune, medicul nostru a fost cu el la clinica Aspetar pentru RMN. Benzema a aflat rezultatul, i l-a trimis și doctorului lui Realc, care și-a spus opinia, la fel ca a noastră”, a declarat Deschamps, povestind: „Karim era distrus, acest Mondial însemna mult pentru el. Mi-a zis că e mort. În cel mai bun caz, nu se putea întoarce la antrenamente mai devreme de 10 decembrie. Noaptea, când ne-am despărțit, i-am zis: «Nu te grăbi». Dimineața am aflat că plecase. A fost decizia lui, el nu poate afirma altceva”.

Didier Deschamps a confirmat că Benzema s-a retras de la națională

I s-a amintit că a jucat un amical la Madrid spre sfârșitul competiției din Qatar. „Chiar credeți că se compară cu intensitatea unei semifinale de Mondial? Chiar el mi-a zis că nu ar fi fost refăcut”, a răspuns el.

A negat că nu era privit bine în vestiar: „Nimeni nu s-a bucurat că nu mai putea juca, nu știu cine a răspândit aceste zvonuri. E răutate”.

A confirmat că Benzema s-a retras de la națională: „Nu mă întrebați care au fost argumentele lui. El va hotărî dacă le expune sau nu”.

Karim Benzema, un clovn emoticon la adresa lui Didier Deschamps

Căpitanul lui Real a răspuns prin trei mesaje pe Instagram. L-a contrat pe selecționer. „Ce îndrăzneală!”, a comentat atacantul în vârstă de 35 de ani, lipind alături un emoticon clovn. Într-o altă postare, cineva spune: „E un mincinos”

Era tot la adresa lui Deschamps. Alt „clovn” și alte cuvinte sarcastice: „Sfântul Didier. Noapte bună”. Într-un ultim mesaj, a transmis: „Trebuie să le vorbesc oamenilor”.

Citește și:

Criză totală la BBC din cauza „scandalului Lineker” » Directorul general se roagă de el să revină, dar a primit o ofertă de 3 ori mai mare

Antrenorul mirat că nu e sunat să revină în Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează